POHVALILA SE FOTKOM

I s 50 u bikiniju izgleda kao boginja

04.04.2016 u 09:29

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki Cindy Crawford napunila je 50 godina, a tijelo joj ne pokazuje nikakve tragove godina pa ne čudi da je suprug Rande ponosno objavio njenu fotografiju u bikiniju

Cindy Crawford trenutačno se s obitelji odmara na Bahamima i iako svi objavljuju fotografije na društvenim mrežama, jedna je posebno izazvala pažnju javnosti. Rande Gerber, suprug slavne manekenke objavio je fotografiju Cindy u crnom bikiniju i samo kratko napisao 'Plava laguna'.

Prelijepa Cindy s 50 godina i dalje izgleda kao da je sišla s naslovnice te se i sama pohvalila fotkom u moru na svojem Instagramu: 'Rande me uhvatio u Plavoj laguni. Hvala na fotografiji.'

S obzirom na sjajnu liniju, nekadašnja manekenka dobila je samo pohvale. Njezinim stopama sigurno korača i 14-godišnja kći Kaia, a nedavno su zajedno krasile naslovnicu pariškog izdanja Voguea.

Cindy svoje znanje o modelingu prenosi prelijepoj kćeri i nije opterećena godinama. Među mnogim projektima izbacila je i liniju kozmetike Meaningful Beauty.

Rande caught me in the blue lagoon! Thanks for the ??! #regram @randegerber ??•

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)

Ususret okruglom rođendanu, Cindy je u posljednje vrijeme često govorila kako se osjeća i što godine znače u modnoj industriji sa strogim pravilima ljepote. Svoja iskustva i anegdote iz karijere objavila je u knjizi 'Becoming', a u nedavnom intervjuu za Sunday Times otkrila je kako doživljava neugodne znakove starenja.

'Poput ostalih mladih žena, nisam razmišljala o starenju dok nisam prešla tridesetu, a posebno me to počelo zabrinjavati kada sam napunila 38 jer sam shvatila da nisam imuna na promjene', rekla je slavna manekenka i dodala kako su je tada često pitali što misli o 40-ima, a ona je odgovarala da će o tome razgovarati kada napuni 39. Smatra da je tajna ljepote prije svega biti sretan i zadovoljan samim sobom.

Just another day in paradise ??

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)