IZAZOVNA HALJINA

I Lana Jurčević pala je na šarm povoljnih krpica

07.09.2016 u 21:12

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević oduvijek brižno pazi na vitku liniju i prava je ovisnica o vježbanju pa s lakoćom nosi i najizazovnije krpice

Lana je još jedna od poznatih Hrvatica koje znaju kako spajati i nositi sezonske trendi komade za koje nema potrebe izdvajati previše novca pa je i ona zasjala u it nijansi jeseni – srebrnoj.

Srebrne ili metalik krpice ove sezone naslijedile su cipele koje su u punom sjaju plijenile pažnju prošle sezone. Tako ćete ovih dana u izlozima trgovina do mile volje lako birati između topova, suknji ili haljina u metalik nijansama.


Do sada su Jelena Rozga i Lana Klingor Mihić obukle plisirane srebrne suknje iz Zare i složile svaka odličan, ali drugačiji styling. A Lana Jurčević urbani chic outfit složila je uz Zarinu srebrnu haljinu - svjetlucava je te ima popularni slip kroj i seksi tanke naramenice pa je idealna za izlaske ili dnevni look ako joj dodate još koji komad.

Upravo je to učinila i Lana pa je ispod haljine odjenula komad kojim se nikada ne može pogriješiti – običnu bijelu majicu. Na fotografiji koju je pjevačica objavila na Instagramu ne vidi se je li potpuno primijenila prijedlog sa Zarinih stranica i je li uz bijelu majicu odabrala trendi crne gležnjače.

❤️ #photooftheday #arena #pula #beautifulnight #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

#tbt but it's today. ??

Fotografiju objavljuje Lana Klingor Mihić ???????? (@lanatheklingor)