SVE JE LJEPŠA

I kad je zakopčana do grla Nicole Kidman je opako seksi

16.04.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Lijepa Oskarovka koja je zadivila sjajnom ulogom hit seriji 'Male laži', pojavila se na dodjeli 53. country nagrada kao podrška svom suprugu, country glazbeniku Keithu Urbanu koji je bio nominiran u nekoliko kategorija, a na kraju je nagrađen za pjesmu 'The Fighter' s Carrie Underwood

Nicole Kidman za ovu je prigodu odabrala glamuroznu haljinu načinjenu od zlatne tkanine koja je bila pun pogodak.

Ova elegantna kreacija s potpisom Michaela Korsa koja ne podnosi nesavršenosti, bila je savršen odabir za 50-godišnju australsku glumicu koja se može pohvaliti fantastičnom figurom.

  • +10
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Posebnu draž haljini daju gola leđa i retro rukavi, a iako je bila zapravo zakopčana do grla, lijepa Nicole bila je mamac za poglede u ovom seksi izdanju nadahnutom 70-ima.

Fantastičan stajling začinila je podignutom pundžom, decentnim make upom i efektnim dijamantnim prstenjem.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tajna njezine linije, izjavila je u jednom ranijem intervjuu je u tjelesnoj aktivnost.

'Radim čučnjeve, volim plivanje i trčanje. Ja zapravo volim sportove. Što se tiče prehrane, nisam na nekom posebnom režimu. Jedem skoro sve, ali umjereno', rekla je slavna glumica.

Inače, kako je već najavljeno, započelo je snimanje druge sezone serije 'Male laži' koja je izazvala nevjerojatno zanimanje.

Iako se nije očekivalo da će nakon prve sezone nastaviti sa snimanjem epizoda, sve se promijenilo zbog svjetskog uspjeha koji su postigle. Da je snimanje doista počelo potvrdile su i dvije glumice, koje su na svojim Instagram profilima podijelile selfije sa seta, uz hashtag #BLL2, što bi značilo zapravo skraćenicu serije na engleskom, 'Big Little Lies'.

Zasad nije poznato kad bi se serija trebala početi emitirati, no potvrđen je dolazak velikog glumačkog pojačanja, Meryl Streep.