PRAVA DAMA

Povratak u velikom stilu: Cameron Diaz zablistala u elegantnoj haljini

15.04.2018 u 21:13

Bionic
Reading

Omiljenu glumicu ne viđamo više na crvenom tepihu i dodjelama filmskih nagrada, a nedavno je obznanila i kako se povlači iz Hollywooda. Cameron Diaz na zabavi prijateljice Gwyneth Paltrow zablistala je kao nekad na crvenom tepihu u elegantnom stajlingu vatreno crvene boje

Posljednje četiri godine, koliko je prošlo otkako je snimila svoj zadnji film, Cameron Diaz uglavnom je u ležernim dnevnim izdanjima, a vrijeme najradije provodi kod kuće uz obitelj i prijatelje.

Nekad jedna od najpopularnijih glumica svijeta nedavno se oprostila od filmskog svijeta i svoju sreću pronašla kao kućanica uz supruga, glazbenika Benjija Maddena.

No, da još uvijek postoje situacije u kojima će izgledati kao zvijezda pokazala je došavši na zabavu bliske prijateljice Gwyneth Paltrow u Los Angelesu, za koju se šuška da je zapravo bilo tajno vjenčanje.

  • +18
Gwyneth Paltrow zabava Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Diaz je blistala u dugoj kreaciji dizajnerice Jenny Packham, napravljenoj od malih svjetlucavih ljuskica koje haljini daju poseban izgled. Osim upečatljive boje koja na slavnoj plavuši izgledala senzacionalno i kroj haljine pristajao joj je kao saliven. U gornjem dijelu tek je blago naglašen dekolte, haljina je stisnuta u struku dok prema dnu ležerno pada i prati liniju njezina tijela.

Cameron, koja je uvijek pokazivala da ima stila i oko za estetiku i ovoga je puta skladno ukomponirala crno zlatne modne dodatke uz ovu elegantnu kreaciju. Nosila je crnu torbicu i cipele, od nakita je imala tek zlatne naušnice, dok je usne naglasila crvenim ružem.