ZAR I ONA?

I Blake Lively nesigurna u svoj izgled

20.07.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Lijepa glumica koju znamo kao Serenu iz 'Tračerice' i modna ikona koju redovito hvale zbog stila, kaže da je ponekad nezadovoljna svojim izgledom

Blake Lively (24) mami poglede gdje god da se pojavi zbog svoje zavidne linije i duge plave kose, no atraktivna glumica kaže da je nesigurna u svoj izgled.

I Blake ima trenutke kao nije zadovoljna onime što vidi u ogledalu.

'Nesigurna sam u svoj izgled kao i svaka druga cura. U mladosti sam bila vrlo sramežljiva i povučena', kaže glumica koja je u sretnoj vezi s Ryanom Reynoldsom s kojim se upoznala na setu filma 'Green Lantern'.

Dugonogoj plavuši smeta i to što je visoka.

'Uvijek upadam u oči zbog visine. A kad ste na crvenom tepihu, to je vrlo stresno. Zato pokušavam biti netko drugi. Često mislim da sam Marilyn Monroe, ona je uvijek izgledala nevjerojatno seksi i samopouzdano', kaže Blake dodavši kako se dosad nije morala truditi oko svoje linije.

'Ali morat ću početi vježbati. Dosad sam zbilja imala sreće', kaže glumica.

Blake je pohvalila i stil svoje majke za koju kaže da ju je poticala da se lijepo oblači.

'Mama je uvijek ohrabrivala i poticala me je da otkrijem vlastiti stil. Volim modu i uživam u šopingu, kao i svaka druga cura', rekla je Blake.
 
Kako je ranije objavljeno, Tračerici je drastično pala gledanost pa će šesta sezona biti ujedno i posljednja sa 11 epizoda, a radnja se vrti oko Blakeinog lika, Serene van der Woodsen koja ponovno traži nevolje.