PRIDRUŽITE SE I VI!

Humanitarna akcija 'Uz nas niste sami'

08.06.2011 u 13:48

Bionic
Reading

Vizualni znak projekta je cvijet maslačka. Sjemenke maslačka, lagane, osjetljive i neotporne, dok se drže zajedno na stapki čine cjelinu koja je na prvi pogled prepoznatljiva kao jedan cvijet, no kad se odvoje, svaka je posebna jedinka koja nosi život

'Uz nas niste sami' naziv je trotjedne humanitarne akcije kojoj je podršku pružila i Hrvatska radiotelevizija. 'Iznimno mi je drago da smo na ovaj način objedinili mnogobrojne humanitarne inicijative, to je poticaj svima koji se bave organiziranjem humanitarnih akcija da se jave na godišnji natječaj HTV-a kako bismo akciju učinili što dinamičnijom', rekla je v. d. glavne urednice HTV-a Gordana Mrđen.

Projekt podupiru i Sanja Mikleušević Pavić te Robert Zuber, voditelji 'Misije', koji će biti i jedni od voditelja završne emisije 18. lipnja. 'Ovim projektom HRT kao javni servis građana želi pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, imamo snagu i ugled koji naši gledatelji prepoznaju, a prijenos Papina posjeta najbolji je dokaz povjerenja koje nam je ukazano', rekla je Mikleušević Pavić.

Ostala poznata lica koja podupiru projekt 'Uz nas niste sami' su Mario Ančić, Marko Tolja, Maja Vučić, Ricardo Luque i Zrinka Cvitešić.

Vizualni znak projekta je cvijet maslačka. Sjemenke maslačka, lagane, osjetljive i neotporne, dok se drže zajedno na stapki čine cjelinu koja je na prvi pogled prepoznatljiva kao jedan cvijet, no kad se odvoje, svaka je posebna jedinka koja nosi život. Time se želi istaknuti priroda ove akcije u kojoj sudjeluju humanitarne organizacije različitih tipova i mnoštvo pojedinaca, ključnih za ostvarivanje našeg zajedničkog cilja – pomaganja i pružanja nade u novi život.

Otvorena je i internetska stranica www.uznasnistesami.hrt.hr na kojoj će biti istaknuti svi sudionici i projekti za koje se skupljaju sredstva. Na stranici se, među ostalim, može pronaći i broj žiroračuna, broj potreban za uplate iz inozemstva, broj humanitarnog telefona i ostale potrebne informacije.