SUPRUGA UZELA GOTOVO SVE

Hulk Hogan nakon rastave braka ostao gotovo bez ičega

24.11.2011 u 12:12

Bionic
Reading

Bivši hrvač Hulk Hogan od supruge Linde Bollee razveo se još 2007. godine, no tek četiri godine poslije par je uspio podijeliti imovinu, čiji je veliki dio pripao upravo Hulkovoj supruzi. Hrvač je pristao supruzi prepisati 40 posto udjela u tvrtki te više od 70 posto pokretne imovine, dok on sam sada živi u iznajmljenom domu te bezuspješno pokušava prodati kuću na Floridi

Bivša hrvačka zvijezda Hulk Hogan, pravoga imena Terry Bollea, od supruge Linde nakon 23 godine braka razveo se 2007. poslije njegove afere s Christiane Plante, djevojkom koja se družila s njihovom 23-godišnjom kćeri Brooke. Osim toga, Hulka je bivša supruga svojedobno optužila i za psihičko i fizičko zlostavljanje, no te optužbe hrvač je demantirao, piše USA Today

Nakon četiri godine par se uspio dogovoriti oko podjele imovine, koja je većim dijelom pripala njegovoj supruzi. Tako je Lindi Bollei, s kojom ima dvoje djece, nakon rastave pripalo 7,44 milijuna dolara odnosno 41,7 milijuna kuna od zajedničkih 10,4 milijuna dolara odnosno 58,35 milijuna kuna na bankovnim računima, a Hulk neće morati plaćati alimentaciju.

Odmah nakon rastave Hulkova bivša supruga Linda počela je izlaziti s tada 19-godišnjim Charliejem Hillom, prijateljem njezinog i Hoganovog sina Nicka, a jednom prilikom je čak i izjavila kako se s mladićem planira vjenčati na jahti koju je dobila razvodom te ju nazvala Alimentacija.

Godinu dana nakon razvoda Hulk se upustio u vezu s Jennifer McDaniel s kojom se 2010. na kraju i vjenčao. U emisiji Good Morning America hrvač je progovorio o svojoj teškoj financijskoj situaciji nakon razvoda te priznao kako živi u iznajmljenom domu i da bezuspješno pokušava prodati svoju kuću na Floridi čiju cijenu je s 25 milijuna dolara spustio na samo osam milijuna dolara. 58-godišnji Hulk je priznao da danas živi znatno skromnije, dok je do prije nekoliko godina bio rastrošan i trošio milijune dolara na luksuzni životni stil. 'Kupovali su se automobili, kuće te se stalno odlazilo na skupe obiteljske odmore. No sada sam sretan i jako sam zahvalan', rekao je Hulk.