LIVE CAM CROATIA

Hrvatska uživo od 0 do 24, vi birate gdje želite ići

18.01.2014 u 11:13

Bionic
Reading

Jeste li znali da s jednog mjesta možete putovati kroz 50 hrvatskih gradova i mjesta, i to u realnom vremenu? To mjesto je web stranica za video prijenose uživo - www.livecamcroatia.com.

Stranica www.livecamcroatia.com do sada ima više od 50 kamera diljem Hrvatske. Ako vas zanima što se trenutno događa ili kakvo je trenutno vrijeme u Korčuli, Živogošću, Daruvaru, Samoboru, Zagrebu ili nekom drugom mjestu - možete se uključiti u prijenos Live Cam Croatia.

Entuzijasti koji su pokrenuli stranicu nisu se zadržali tek na trgovima i ulicama vaših gradova i mjesta, kamere su i u skate parkovima, teniskim i pikado klubovima, a uskoro i u životinjskim jazbinama. Na koji način će funkcionirati 'zoo' kamere, saznat ćemo uskoro.

'Dali smo jedan novi pogled na turizam, a posjećuje nas više od 3.000 gledatelja dnevno iz svih krajeva svijeta, a najviše iz Europe. Ti podaci su uvijek dostupni na online statistici gdje se vidi da nas gledaju korisnici iz više od 115 zemalja svijeta', stoji u priopćenju organizatora.

Kažu da su projekt pokrenuli s namjerom predstavljanja turizma, a kasnije su ga prepoznali i drugi zainteresirani poput Meteo stranica za provjeru vremena, sportskih prijenosa uživo, velikih partyja i koncerata, sve do prijenosa izgradnje raznih građevina uživo.

Kamere Live Cam Croatia koristi i Google Earth i Google Maps, te Webcams travel.

Karta svih kamera:
http://www.livecamcroatia.com/kamere/

Sport:
http://www.livecamcroatia.com/sportska-dogadanja-live-streaming/

Graditeljstvo:
http://www.livecamcroatia.com/gradilista-uzivo-web-kamere-u-hrvatskoj/

Događaji i zabava
http://www.livecamcroatia.com/eventi/

Face:
https://www.facebook.com/LiveCamCroatia