BROĐANKA NA VELIKOM EKRANU

Hrvatska manekenka postala zvijezda turske komedije

19.09.2013 u 13:20

  • +3

Hrvatska manekenka osvaja Tursku

Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galović/PIXSELL

Bionic
Reading

Ljepotica iz Slavonskog Broda, lijepa Jelena Božić, na napornom snimanju, koje je ponekad trajalo i po 16 sati dnevno, u turskom Sivasu i Istanbulu, provela je šest od ukupno osam tjedana snimanja filma, a glumila je uz najpoznatija lica turskog glumišta i zvijezde poput Murata Cemcira, Binnur Kaya, Rasima Oztekina, Ahmeta Kurala i druge

Jelena Božić u komediji je dobila zahtjevnu ulogu mlade Latvijke Marike koja se udaje za Turčina iz pomalo zaostale i konzervativne sredine pa se radnja na zabavan i humorističan način te uz bezbroj dogodovština i smiješnih scena, uglavnom vrti oko organizacije tradicijskog vjenčanja mladog bračnog para.


Ovo je Jeleni prva filmska uloga u Turskoj, a dobila ju je zahvaljujući svom višegodišnjem uspješnom angažmanu i radu u svijetu mode.

Jelena već nekoliko godina živi u Istanbulu gdje je postala priznati fotomodel, a zahvaljujući modelingu, radila je za brojne poznate dizajnere u Turskoj poput Oezlem Sueer i brendove kao Angels Never Die  te odradila mnogobrojna snimanja za modne časopise poput Tekstyle Mag i All Mag. Nosila je i Armanijeve modne revije.

Jelena je u Hrvatskoj članica zagrebačke modeling agencije Sonic Models, a prije snimanja filma dva je mjeseca boravila u Šangaju na modnim snimanjima za Harper's Bazaar.