MLADA DANKINJA OPISUJE:

'Hrvatska ima oblik zmaja, a to je baš kul'

28.10.2015 u 20:04

Bionic
Reading

Sezona je završila, ali Hrvatsku i njene ljepote i dalje spominju. Ovaj video mlade blogerice i youtuberice Victorie Flamel možda će iduće ljeto dovesti još više mladih u Hrvatsku

Odmah je na početku zaključila kako naša zemlja ima oblik zmaja što je vrlo kul obzirom na popularnost serije 'Igra prijestolja'.

Nadalje, mlada je Victoria naglasila kako Hrvatska ima jako dobro očuvanu povijesnu i kulturnu baštinu te je spomenula Pulu odnosno Arenu. Također ju je oduševilo naše more i sunčani dani, a sve je podsjetila kako je jednom prilikom veliki Alfred Hitchcock rekao kako su najljepši zalasci sunca u Dalmaciji.

Uz razvedenu obalu i prelijepe otoke o kojima bi snimila zaseban video, Victoriju su oduševile morske orgulje u Zadru, ali se potrudila saznati po čemu smo još poznati osim lijepom i čistom moru. Tako je spomenula kravatu, padobran i Hum, najmanji grad na svijetu.

'Razgovarajmo o Hrvatima. Obično ih opisuju kao uljudne i da puno rade. Znam da su jako dobri u nogometu i rukometu jer sam gledala kako su Dansku pobijedili previše puta do sada', rekla je simpatična djevojka iz Danske.

Čak je spomenula i Dina Jelušića koji je pobijedio na dječjoj Euroviziji, a ona se toga vrlo dobro sjeća.