ODLIČNO ODJEVENE SVE OD REDA

Ulice Zagreba kao modna pista: Zgodne Hrvatice još jednom su dokazale da mogu parirati svjetskim street style zvijezdama

16.10.2020 u 12:28

Bionic
Reading

Kad god se prošećemo ulicama Zagreba, pogled nam zastane na odlično odjevenim Hrvaticama koje itekako znaju što rade po pitanju mode. Sudeći prema onom što smo posljednjih dana vidjeli, možemo samo reći da Hrvatice stilom mogu parirati vodećim svjetskim street style zvijezdama

Čini se kako se ulice Zagreba svakog dana pretvaraju u modnu pistu. Hrvatice ulažu puno truda i vremena u svoje odjevne kombinacije kako bi se špicom prošetale dotjerane od glave do pete i pritom ukrale pokoji pogled. Da religiozno prate trendove i vole investirati novac u trendi krpice, to odavno znamo, no i ovog puta smo ostali pozitivno iznenađeni brojem odlično odjevenih žena u hrvatskoj metropoli.

Fotograf tportala prošetao se zagrebačkom špicom i imao što vidjeti. Brojne domaće zaljubljenice u modu investirale su novac ove sezone u bezvremenske sakoe koji će u narednim mjesecima nastaviti dominirati modnom scenom. Dok ih jedne Hrvatice nose ležerno otkopčane, druge ih radije nose zakopčane i u kombinaciji s remenom u struku.

Oba načina jednako su estetski lijepa, no ako planirate investirati u novi sako, imamo samo jednu napomenu - koju god boju ili uzorak odabrali, nemojte se gurati u tijesne modele. Osim što neće izgledati laskavo na vama (obećavamo vam), posljednjih sezona u modi su predimenzionirani muški modeli sakoa ravnih krojeva, stoga je poželjno odabrati čak i jedan konfekcijski broj veći sako.

Iako vole trendi krpice, Hrvatice itekako znaju mudro kupovati. Znaju naše žene da je financijski neisplativo mahom kupovati sezonske trendove pa mnoge posežu i za bazičnim komadima koji nikad ne izlaze iz mode. Osim provjerenih crnih gležnjača i traperica, Hrvatice vole bijele košulje - modni klasik koji ima nevjerojatnu moć transformacije.

Možete ih nositi u kombinaciji sa sakoom, što je vrlo klasičan poslovni odabir, ili u kombinaciji s haljinom bez rukava, kao što je to učinila ljepotica na kojoj nam je zastalo oko. Lijepa brineta je preko košulje s voluminoznim rukavima nabacila chic haljinicu od tvida, a sve je začinila crnim modnim dodacima - combat čizmama i torbicom. Svaka čast, zaslužena petica od nas!

  • +9
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz