PERFEKCIONISTI U SVEMU

Horoskopske Djevice u ljubavi: Ako su iskreno zaljubljene, neće srljati u intimu, a radije će ostati same nego spustiti kriterije

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 22.09.2019 07:55
  • Objavljeno 22.09.2019 u 07:55
tportal

Izvor: Alamy/Profimedia / Autor: Goran Bogicevic / Alamy

Djevica je zemljani znak kojim vlada Merkur u ozbiljnijem izdanju od zaigranog koji upravlja Blizancima. Rođeni u tom znaku suzdržani su u ljubavnim odnosima dok ne postanu sigurni da je druga strana iskrena i želi ozbiljnu vezu

U fazi udvaranja vrlo je oprezna zbog visoke osjetljivosti na odbijanje i odbacivanje. Dok vatreni i zračni znakovi lakše prelaze preko ljubavnih neuspjeha, Djevica pati duže i može imati problema u svakodnevnom funkcioniranju.

Od partnera traži zrelost, pouzdanost, racionalnost i sposobnost privređivanja za obitelj. Ne dolazi u obzir nitko neuredan, nemaran, neodgovoran i nepredvidljiv. Radije će ostati sama ne uspije li pronaći pojedinca koji udovoljava njenim prohtjevima i potrebama.

U vezi se trudi dvojako pridonijeti stabilnosti odnosa - zarađivanjem i brigom za kuću. Uči djecu higijeni, odgovornosti i štedljivosti. Voljna je žrtvovati slobodno vrijeme ako je to nužno za izvršavanje obaveza. Vrlo je brižna i lako se uzruja ako se nešto ne odvija po planu.

Razmjena nježnosti joj je jako važna, ali se teško prepušta tjelesnim užicima ako joj materijalne potrebe nisu zadovoljene i ako živi u neizvjesnosti oko stanovanja, prihoda, podmirivanja troškova i zdravlja. U takvom slučaju vodi ljubav nevoljko, hladno, iz dužnosti.

  • +4
  • +1

Glumica Blake Lively horoskopska je Djevica, rođena 25. kolovoza 1987.

Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Nesputanija ako nije zaljubljena

Djevica je fenomen utoliko što je sposobna odvojiti seks od ljubavi. Preciznije, ako je iskreno zaljubljena, neće srljati u intimu. Isprva će biti previše napeta pa će se postupno otvarati ritmom kojim se bude opuštala. Kad se u vezi osjeti sigurnom i zaštićenom, može postati izvrsna, vješta i svestrana ljubavnica.

Tko je u vezi s Djevicom, mora se potruditi uspokojiti je i uliti joj ohrabrenje. Uspije li u tome, njihov će seks s vremenom bivati sve boljim. S druge strane, mnogo je otvorenija i slobodnija ako se služi seksom u svrhu manipulacije, da bi ostvarila neki materijalni cilj ili se nekom osvetila. U takvom odnosu ne postoje emocije koje bi je mogle sputavati u pružanju i primanju putenih užitaka kao kad je zaljubljena.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!