LEŽERNO IZDANJE

Holivudska miljenica Julia Roberts zna kako se nose hit komadi sezone

01.08.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Glumica Julia Roberts obično ostavlja bez daha svojim modnim kombinacijama na crvenom tepihu, a u slobodno vrijeme najradije bira opuštene stajlinge koji laskaju njezinoj vitkoj figuri

Zgodna Julia (51) se izvan seta najbolje se osjeća u mladenačkim casual kombinacijama, a vrlo je često možemo vidjeti u vrlo ležernim izdanjima u trendi obući poput martensica, tenisica ili birkenstockica.

Jedna od najvećih holivudskih zvijezda prošetala se Malibuuom u kombinaciji kojoj se nema što prigovoriti. Lijepa Julia koja je ostvarila impresivnu karijeru zadivila je u još jednom casual stajlingu koji joj baš odlično pristaje.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna glumica neodoljivog osmijeha nije mogla proći nezapaženo u jednostavnoj kombinaciji: pamučnoj majici sivomaslinaste boje i trendi cargo hlačama s džepovima koje su se u velikom stilu ponovno vratile na modnu scenu.

Dakako, ovaj ležerni outfit upotpunila je ljetnim modnim hitom: torbicom od slame i omiljenim joj birkenstockicama iz kojih ne izlazi u slobodno vrijeme.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Krupne kovrče i velike sunčane naočale zaokružile su ovo opušteno dnevno izdanje omiljene glumice.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, jednom je ranijem intervjuu otkrila kako Hollywood nije nimalo sklon glumicama u zrelijim godinama.

'Kad dođete u određenu dob, kao da zazvoni zvono: 'Idite sad kući, to je to.' To nije u redu. Mislim da nisam ni po čemu posebna. Uvijek sam imala sreće naći poslove koji su mi se sviđali. U ovom sam poslu već 30 godina i to je dug period. Zahvalna sam i sretna zbog toga', rekla je slavna glumica koja sa suprugom Dannyjem Moderom ima troje djece.