PRVA VELIKA TELEVIZIJSKA ULOGA

Julia Roberts nije nominirana za Emmyja, ali ne gubi duh : 'Barem sam u iznimnom društvu'

17.07.2019 u 17:25

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Julia Roberts odigrala je u Amazonovoj seriji 'Homecoming' svoju prvu veliku televizijsku ulogu, ali sudeći po nominacijama objavljenim u utorak, ta uloga nije dostojna nagrade Emmy

Nominacija za Emmy odbijena joj je za ulogu socijalne radnice Heidi Bergman, ulogu za koju je prošle godine bila nominirana i za Zlatni globus.

Ubrzo nakon objavljenih nominacija holivudska zvijezda je komentirala na svom Instagramu odluku Akademije televizijskih umjetnosti i znanosti, ali umjesto gorčine i otrovnih strelica Julija je posegnula za šalom na svoj račun.

Za svoj komentar iskoristila je naslov iz USA Today koji kaže kako je odbijena zajedno s holivudskim zvijezdama Emmom Stone i Georgeom Clooneyem.

'Barem sam u izuzetnom društvu', našalila se na račun svoje odbijenice Julija Roberts.

View this post on Instagram

Well, I’m in exceptional company at least. ✅✅

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Georgeu Clooneyu je nominacija za Emmyja promaknula za ulogu u seriji 'Kvaka 22', a Emmi Stone za ulogu u Netflixovoj seriji 'Maniac'.

Dosta je velikih zvjezdanih imena i hit serija izostavljeno s dugačkog popisa kandidata koje je odabrala Akademija televizijskih umjetnosti i znanosti.

Foršpan za seriju 'Homecoming' Izvor: Društvene mreže / Autor: Amazon Video

Veliko iznenađenje je i potpuna ignorancija velikog hita 'Teorija velikog praska' s Kaley Cuoco i Jimom Parsonsom, koja je nakon 12 godina konačno stigla do svoga kraja.

S popisa je izostavljena, baš kao i prošle godine, i serija 'Modern Family' sa Sofijom Vergarom i Julie Bowen.

  • +8
Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.