CVJETNO IZDANJE

Holivudska ljepotica pokazala kako se nosi hit sezone

27.03.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Poznata po slabosti prema Guccijevim kreacijama, glumica Dakota Johnson i ovaj se put odlučila za trendovsku haljinu ove popularne talijanske kuće

Na rođendanskoj zabavi slavnog Eltona Johna zvijezda filmske trilogije '50 nijansi sive' opet je pokazala koliko obožava nositi kreacije dizajnera Alessandra Michelea i modne kuće Gucci.

Mnogobrojnim dosadašnjim izdanjima sada je pridružila zanimljivu haljinu koja je premijerno predstavljena u sklopu kolekcije pre-fall. Crna haljina u boemskoj maniri, kakve godinama nosi i glumica Sienna Miller, ima vezene cvjetne detalje i dubok dekolte. Romantičan dojam cvjetnog uzorka ublažen je tamnijom paletom boja koja djeluje pomaknutije. Upravo je to vrući proljetni trend haljina. Dakota je sve doradila crnim clutchem, decentnim naušnicama i platformicama u stilu 70-ih.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U nedavnom razgovoru za britanski Telegraph Dakotina stilistica Kate Young nije štedjela riječi hvale na račun svoje slavne klijentice rekavši: 'Dakota ima lijepo tijelo i pršti samopouzdanjem, stoga je veći fokus na njoj nego na onom što odjene. Preferiram potpuno jednostavne ili prenaglašene kombinacije. Stvari u sredini mi djeluju dosadno.'

Dakotina stilistica također je otkrila da gluma u filmu '50 nijansi sive' i '50 nijansi mračnije' ni po čemu ne utječe na njihove modne odabire. 'Nas dvije s godinama se sve bolje razumijemo, no Dakota je oduvijek imala jednak stil i zna što joj odgovara. Naš je cilj taj da se dobro osjeća u onome što nosi', rekla je stilistica.