STAJLIŠ PRVA DAMA

Francuski chic Brigitte Macron: Modni detalj u boji koja širi optimizam podiže svaki outfit

08.02.2023 u 09:51

  • +15

Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: COURDJI SEBASTIEN/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i predsjednica Fondation des Hôpitaux, za završno događanje akcije pod nazivom Pieces Jaunes (Žuti novčići) u Lilleu osmislila je look kojem je nemoguće pronaći manu

Nakon gotovo mjesec dana prikupljanja akcija koja završava ovog petka vaganjem svih skupljenih kovanica privukla je veliku pozornost, kao i stajling jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Chic Francuskinja plijenila je poglede u još jednom fantastičnom stajlingu u bež nijansi, a ona je među njezinim najomiljenijim izborima.

Brigitte Macron je za mnoge utjelovljenje nenadmašnog francuskog chica koji nikad neće biti out. U njezinoj garderobi prevladavaju minimalistički komadi poput savršeno krojenih kaputa, hlača koje prate figuru, elegantnih sakoa, haljina retro stila...

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: VALAT YOAN/POOL/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Elegantan kaput klasičnog kroja za ovu je prigodu upotpunila džemperom s bijelim detaljem, bež hlačama i chic salonkama, a ovu je uspješnu modnu kombinaciju osvježila zgodnim detaljem, ležernom prebačenim žutim šalom koji je dao posebnu, šarmantnu vibru ovom stajlingu za koji se nikako ne može reći da je dosadan.

  • +17
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: SHOOTPIX/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA