TRAGIČAN KRAJ

Hit na društvenim mrežama: Žohar ukrao svjetla pozornice zvijezdama na crvenom tepihu

02.05.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Bizaran trenutak zbio se na sinoćnjoj Met Gali kada je na crveni tepih nepozvan uletio žohar i ubrzo postao hit na društvenim mrežama

Na prestižnom modnom događaju Met Gali u New Yorku, uslijed poziranja pregršt poznatih lica u najglamuroznijim kreacijama, pozornost je uspio ukrasti - žohar!

Naime usred šetnje crvenim tepihom (koji je, baš kao na ovogodišnjim Oscarima, bio nekonvencionalne sivkaste boje), pažnju fotografa privukao je žohar koji je nepozvan ušetao među najveće svjetske zvijezde.

Naravno, svi su pohitali snimiti ovaj 'simbolični njujorški trenutak' koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

U komentarima su se zbijale šale na njegov račun i činjenicu da je barem na trenutak uspio nadmašiti sve elegantne stajlinge i uperiti svjetla pozornice samo na sebe.

Variety je na kraju objavio njegov tragičan kraj, uslikavši jadnog kukca pregaženog na kraju svojeg pohoda crvenim tepihom.

Ubrzo je pažnja ponovno bila na zvijezdama iz svijeta mode, sporta, glazbe i filma koje su zaustavljale dah u kreacijama s posvetom jednom od najvećih modnih dizajnera u povijesti, preminulom Karlu Lagerfeldu.

  • +79
Met Gala 2023. Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL