ZANOSNA AUSTRALKA

Nicole Kidman ostavlja bez daha u raskošnoj kreaciji koju je nosila davne 2004.

02.05.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman poznata je po svojim fantastičnim modnim izdanjima na crvenom tepihu, pa ni ovogodišnja Met Gala nije bila iznimka

Australska diva ponovno je bila zvijezda crvenog tepiha najpoznatijeg modnog događanja na svijetu koje se održava svake godine u svibnju, a tema ovogodišnje modne priredbe bio je preminuli Karl Lagerfeld, legendarni njemački dizajner koji je obilježio svijet mode.

Lijepoj glumici, kojoj nitko ne bi dao 55 godina, koliko ima, društvo je pravio suprug Keith Urban, country glazbenik s kojim je godinama u braku.

Kidman je na divan način odala počast preminulom njemačkom dizajneru.

Oscarom nagrađena glumica nosila je istu haljinu od ružičastog tila koju je obukla davne 2004. u reklami za Chanel br. 5, a režirao ju je redatelj filma 'Moulin Rouge!' Baz Luhrmann, i gotovo 20 godina kasnije pristajala joj je kao salivena.

'Ova je haljina nošena u reklami za Chanel br. 5 koju smo Baz Luhrmann i ja radili s Karlom, a koji je tu kreaciju samo tako izbacio iz glave', rekla je Kidman La La Anthonyju na crvenom tepihu.

  • +3
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Dodala je i da se radi o jednoj od onih svevremenskih kreacija stvorenih da traju.

'Pretpostavljam da ove haljine traju zbog njihove izuzetne kvalitete. Ako se brinete o njima i volite ih, one su bezvremenske. Moći nositi istu stvar 20 godina kasnije i da još uvijek stoji... To je perje i nevjerojatno je udobno, ali sve je ručno izrađeno, couture, i to tako treba biti', rekla je glumica.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Upečatljiva kreacija sadrži 250 komada ružičastog perja i 3000 šljokica, a upotpunjena je šlepom od četiri metra. Kidman je stajling uspješno nadogradila šarmantnom crnom mašnom, kojom je ukrasila kosu, i dramatičnim naušnicama s potpisom brenda Winston Cluster od 16,64 karata. Senzacionalan look zaokružila je dijamantnim prstenom, a koji je privlačio poglede dok je držala za ruku supruga u crno-bijelom smokingu.

Inače, nekoliko sati prije dolaska para na Met Galu glumica je na Instagramu objavila dva videoisječka iz originalne reklame za Chanel No 5 u čast dizajnera preminulog 19. veljače 2019. godine.