ŠUŠKA SE

Rihanna za Met Galu priprema najveći modni spektakl do sada?

01.05.2023 u 21:22

Bionic
Reading

Na stepenice muzeja Metropolitan vraća se Rihanna. Ikona stila s Barbadosa priprema veliki modni spektakl za Met Galu koja se ove godine održava u čast njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda

Izvor blizak zvijezdi za američki Page Six potvrdio je da je u ranim jutarnjim satima u subotu imala tajno isprobavanje svog novog Met Gala looka i da uključuje Cartierove dragulje u vrijednosti od 25 milijuna dolara.

Tema ovogodišnje Met Gale, također poznate kao ‘Oskar istočne obale’ ili ‘Super Bowl mode’, je ‘Karl Lagerfeld: linija ljepote’ kojom se odaje počast slavnom dizajneru preminulom 2019. u 86. godini života. Osim po radu u francuskom Chanelu, njemački dizajner ostavio je neizbrisiv trag u talijanskom Fendiju, Balmainu, brendu Patou i Chloéju.

  • +2
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom vikenda, Rihanna je svoju milijunsku vojsku pratitelja na Instagramu počastila serijom fotografija u vintage Chanel stilu, s ‘naočalama’ napravljenim od legendarnog ‘CC’ logotipa za večeru u restoranu Caviar Russe.

Njezin crno-bijeli komplet stiže iz Chanelove kolekcije za sezonu jesen/zima 1994. godine.

Ova najbogatija dama u glazbenoj industriji već je godinama glavna zvijezda glamuroznog bala Met Gala, a na stepenicama muzeja Metropolitan u New Yorku premijerno se pojavila 2007. godine.

Neki od njezinih Met Gala izgleda tijekom godina postali su kultnim, uključujući žutu kreaciju dizajnera Guo Peija koju je nosila za temu ‘Kina: kroz ogledalo’ iz 2015. i srebrnu haljinu Johna Galliana koju je nosila za temu ‘Nebeska tijela: Moda i katolička mašta’ 2018. godine.