PREDMET ŽUDNJE

Hit jakna koja prva nestaje sa Zarinih polica

02.03.2016 u 11:52

Bionic
Reading

Kao što pokazuju brojne slavne zvijezde, najatraktivniji komad sezone definitivno je avijatičarska jakna, tzv. bomber. Ovakav tip jakne, a osobito jedan model posebno se istaknuo i rezultirao rasprodanim zalihama

Španjolski lanac ulične mode Zara nedavno je na tržište izbacio verzije avijatičarskih jakni, od kojih se jedna posebno istaknula. Riječ je o crnoj jakni bomber s japanskim cvjetnim i ptičjim motivima ušivenim s prednje i stražnje strane.

Netom nakon lansiranja, primijećeno je njezino brzo nestajanje s polica dućana i web-shopa. Zbog ogromne popularnosti i potražnje, ova je jakna nekoliko puta vraćena u prodaju i svaki je put rasprodana svjetlosnom brzinom. Spomenuta bomber jakna još nije stigla na police Zarinih dućana u Hrvatskoj, no sudeći prema domaćoj verziji Zarine web stranice, ona će se vrlo brzo naći u prodaji. Ovu činjenicu najbolje potvrđuje njezino uvrštavanje u web ponudu po cijeni od 499, 90 kuna i skorašnje lansiranje web shopa koji s radom kreće 9. ožujka.

Avijatičarska, bomber jakna kao simbol 90-ih, ponovno je stigla na velika modna vrata u najprivlačnijim izdanjima dosad. Na vama je da odaberete idealan model kojim ćete ovog proljeća zablistati u punom sjaju.

417343,416097,418053,416809