CAMILA CABELLO

Hit frizura za kovrčavice: Slavna glazbenica, čiji su zaštitni znak šiške i duga kosa, odlučila se za dramatični 'rez'

28.10.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Camila Cabello, bivša članica 'all girl' benda Fifth Harmony koja se uspješno upustila u solo vode, godinama je vjerna izrazito dugoj kosi i prepoznatljivim 'zavjesa' šiškama

Popularna glazbenica kubanskih korijena, najpoznatija po velikom hitu 'Havana', pokazala je kako se ne boji eksperimenata kad je u pitanju kosa te je hrabro ošišala svoju lijepu kosu na duljinu do ramena.

Camila je o tome izvijestila svoj brojne fanove na Instagramu koji su bili oduševljeni promjenom.

'Bilo je vrijeme i da moja ramena osjete zrak', duhovito je prokomentirala djevojka pjevača Shawna Mendesa pored fotografije s novom frizurom.

Dvadesettrogodišnjakinja koja kako kaže cijeli život ima dugu kosu odvažila se na promjenu, a svi se slažu kako joj nova cool frizura sjajno pristaje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

heheheheheh

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Inače, frizeri upravo Camilinu frizuru predlažu kao idealno jesensko-zimsko rješenje za sve one koji imaju kovrčavu kosu.

Camilina kosa je gusta i prirodno valovita, pa joj duljina do ključne kosti ističe lice i oči, a kako je kraća, kovrče još više dođu do izražaja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️🧡💚💙💖

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Njezina je kosa slojevito ošišana uz dodatak šiški koje ovoj frizuri daju poseban pomalo rokerski šarm.

Dakle, ako ste željni promjene, a vlasnica ste prirodnih kovrči, slobodno iskopirajte Camilin stil. Bitno je da je kosa ošišana u slojevima te prilikom sušenja dodatno kovrče istaknute i uz pomoć nastavka na sušilu namijenjenog valovitoj ili kovrčavoj kosi.   

No ukoliko nemate prirodno kovrčavu kosu, ovakvu frizuru možete napraviti uz pomoć figara ili drugim metodama uvijanja kose (uz pomoć traka, uvijača, ukosnica...).