prva kolekcija planula

Hippy Garden predstavlja božićno izdanje svojih maski i higijenskih torbica za njihovo nošenje koje su hit na tržištu

25.11.2020 u 19:00

Bionic
Reading

Nakon rasprodane prve serije inovativanog hrvatskog proizvoda - higijenskih torbica za masku, poznati domaći brend pripremio je novu, limitiranu liniju u božićnom ruhu, a uz njih i pripadajuće maske

Dolaskom zimskih dana epidemiološka situacija poziva na dodatnu pažnju i pridržavanje novih mjera posebice vezanih uz nošenje zaštitne maske. Mnogi koriste plastične vrećice sa zatvaračem jer su praktične, a neki su prenamijenili malene kozmetičke torbice. No važno ih je ispravno pospremiti u čemu je od velike pomoći novi hrvatski proizvod koji je ubrzo postao hit na tržištu, poznatog modnog brenda Hippy Garden.

U vrijeme pandemije oni su dokaz da se i dalje može raditi, napredovati i ono najvažnije – zasjati na dizajnerskoj sceni. Nakon prve rasprodane linije, sada predstavljaju i svoje božićno izdanje maski i higijenskih torbica.

Dolaze u crnoj i bijeloj varijanti s prigodnim, blagdanskim motivima koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Podsjećamo, higijenska zaštitna torbica za masku proizvedena je od medicinskog materijala, a namijenjena je za higijensko spremanje maski za lice. Zaštićena na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem: D20200075, nositelj industrijskog dizajna – Đurđica Vorkapić.

  • +6
Hippy Garden božićno izdanje maski i torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo