odlična ideja

Modna dizajnerica Đurđica Vorkapić lansirala na tržište nešto što svima treba - higijenske torbice za masku

10.10.2020 u 17:56

Bionic
Reading

Novi inovativan hrvatski proizvod iz kreativne tvornice Hippy Gardena je higijenska torbica za masku za lice, modni je dodatak koji je potreban gotovo svima. Higijenska zaštitna torbica za masku proizvedena je 100% u Hrvatskoj od medicinskog materijala, a namijenjena je za sigurno nošenje maski za lice

'primijetila sam problem kao i svi ostali, jer čim maskicu skinete nemate kud s njom ili je bacimo u torbu, ostavimo u automobilu, nosimo u džepu i slično. Time ne samo da nije higijenska nego postaje i opasna za nošenje. Mislim da svi imaju taj isti problem i da pokušavaju na razne načine spremiti negdje masku kako bi je mogli koristiti nanovo. Ovo je jednostavno rješenje za novonastali problem', ispričala je za tportal Đurđica Vorkapić.

Jedna od naših najcjenjenijih dizajnerica svoj je proizvod zaštitila na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo. Odlike njezinog inovativanog hrvatskog dizajn proizvoda su: certificirani medicinski materijal, vodootporan i antibakterijski materijal koji je proizveden u Hrvatskoj, a koristi se u zdravstvenim ustanovama (operacijske sale i bolnice). Takav materijal zadovoljava visoke higijenske i zdravstvene standarde i omogućava praktičan i jednostavan način nošenja maski u zaštitnim higijenskim vrećicama, na ruci, u torbi i slično te višestruko korištenje vrećice. Torbica za maske ima sigurnosni patentni zatvarač ili čičak traka, a mogu biti brendirane brendom tvrtke ili porukom koju klijent želi naglasiti.

Reakcije na njezine torbice su, kaže dizajnerica fantastične. 'Iz jednostavnog razloga što su opće potrebne. Moje oko zapaža takve 'male stvari' i uvijek tražim rješenje, poručuje Đurđica Vorkapić. Na pitanje kakvi su joj daljnji planovi kaže: 'Ove god je 20 godina našeg poslovanja pa u tom smjeru razmišljamo. Naravno, ako nam situacija dopusti'.

  • +2
Hippy Garden Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo