LOŠ ODABIR

Heidi Klum zbog nespretno dizajnirane haljine našla se na meti kritika: 'Ona sudi o modnim odabirima dok je ovako odjevena!?'

29.04.2020 u 13:49

Bionic
Reading

Društvene mreže bruje o novom stajlingu inače uvijek besprijekorno odjevene Njemice Heidi Klum. Ovoga puta njezin odabir mnoge je ostavio u čudu, a najveći problem haljine koja je naišla na brojne kritike je nespretan dekolte

Supermodel Heidi Klum već više od tri desetljeća jedna je od najpoznatijih žena u modnom biznisu. No izgodna plavuša nerijetko ima trenutke kada joj se dogode loši modni odabiri, a ovo je definitivno bio jedan od takvih.

U emisiji 'Making The Cut' 46-godišnja Njemica pojavila kao prezenterica, a na sebi je pritom nosila nevjerojatno kratku kreaciju od svjetlucavog materijala. Nespretan prednji izrez s dosta dubokim dekolteom brzo su je pretvorili u viralni hit.

Brojni korisnici Twittera odmah su krenuli s kritikama na račun izgleda poznate plavuše.

‘Ona sudi o modnim odabirima dok je ovako odjevena?’, pitala se jedna tviterašica dok su ostali ustvrdili kako joj grudi izgledaju neprirodno.

Neki su zaključili kako je haljina došla s push up dodatkom jer nikome nije bilo jasno kako se uspio dogoditi ovakav fijasko od stajlinga.

‘Uvjerena sam da je Heidi odjenula haljinu s krive strane’, napisao je pak druga korisnica Twittera, smatrajući kako bi ovakav izrez trebao biti na njezinim leđima.