FASHION GURU:

'Heidi kao da se s bavarskih planina spustila u obližnje selo'

01.03.2016 u 10:10

Bionic
Reading

Glamurozne kreacije koje su prodefilirale ovogodišnjim oskarovskim crvenim tepihom prokomentirao je i naš dežurni modni kritičar Fahion Guru. Za najbolji styling se nije mogao tako lako odlučiti između senzacionalnih izdanja Charlize Theron, Julianne Moore i Cate Blanchett, no zato je odabir najgoreg stylinga bio puno lakši posao, za što se pobrinula njemačka ljepotica Heidi Klum

Cate Blanchett
Armani si je stvarno dao truda i očito noćima vezao ovu vilinsku haljinu. Ubo se koji put u prst, ali vrijedilo je svake kapljice krvi. Ova raskošna haljina i nakit iz Tiffanyja napravili su i ovaj put od Cate kraljicu crvenog tepiha.

Charlize Theron
Svake godine Dior pošalje na oskarovski crveni tepih jednu crvenu haljinu jer vrlo dobro zna da će je svi objaviti, a ako je još nosi netko tko izgleda kao Charlize, onda je garantirano da će je svi objaviti. Sličan scenarij odgodio se s haljinama Nicole Kidman i Jennifer Lawrence prije nekoliko godina. Ovakva haljina je stvarno idealna za poziranje, ali samo ako treniraš i nemaš silikone.

Jennifer Lawrence
Vjerna Dioru (i ja bih bio), ona svake godine iznova pokaže da, osim što je izvrsna glumica, što potvrđuje uzastopnim nominacijama, itekako ima dobro oko za modu. Možda nije ove godine zasjala kao Charlize i nije imala neku sebi svojstvenu provalu, ali je pokazala najbolju frizuru red carpeta

Julianne Moore
Po meni je ovo jedna od ljepših kreacija na ovogodišnjem oskarovskom red carpetu, što ne čudi kad dolazi s potpisom Chanela, odnosno vječnog Lagerfelda, a za potpun look pobrinuo se Chopard. Julianne Moore već godinama njeguje dobar stil, a i vrlo pažljivo bira tko će je odijevati. Nakon što je prijatelj Tom Ford od nje stvorio klasičnu modnu ikonu, sada to nastavlja činiti kuća Chanel.

Lady Gaga
Kada ja kreiram za svoje prijateljice, onda pokazujem koliko ih volim, pa možda i njezin dobar frend Brandon Maxwell misli da ovako izgleda ljubav. Koliko god ljudi hvalili ovu kreaciju, ona u njoj izgleda kao sredovječna gospođa koja silno želi da ju se smatra cool.

Heidi Klum
Najgori styling od svih je imala poznata manekenka i tv lice, lijepa Heidi. Taman izgleda kao da se s bavarskih planina spustila u obližnje selo i krenula kupiti haljinu za maturalnu večer pa naišla na Marchesin dućan. Odmah joj je suza kanula iz oka kada je vidjela svoj predmet obožavanja. Ovo joj nije prvi redkarpetovski blam.



Reese Whiterspoon

Još jedna maturalna haljina, ali totalno dosadna i bezvezna za ovakvu prigodu.

Kate Winslet
Kate je u kreaciji Ralpha Laurena izgledala kao da je izašla iz 'Matrixa' ili kao da nam slika na televizoru ima problema sa signalom.



Kerry Washington

Donatellica Versace, kao i obično, ima podosta haljina na crvenom tepihu, ali i već prepoznatljive krojeve, koje nije promijenila godinama, a zašto i bi kada dobro stoje? Sad je odlučila napraviti jednu koja nema veze s vezom pa je od žene koja ima božansku figuru napravila bezveznu i neprepoznatljivu tetu koja se htjela utegnuti. Osim što nije pokazala figuru, nestale su joj i grudi u ovom korzetu. Imam osjećaj da joj je Donatella dala prvu haljinu sa štendera samo da je se riješi.