JUSTIN I SELENA:

Harry Styles, drži se podalje od naših mama!

29.06.2012 u 11:23

Bionic
Reading

Justin Bieber (18) i Selena Gomez sprijateljili su se s Harryjem Stylesom iz nove teen senzacije One Directiona, a s obzirom da 18-godišnji miljenik tinejdžerica širom svijeta obožava starije cure, našalili su se da moraju britanskog zavodnika držati na oku zbog svojih zgodnih mama

'Justin je dobar Harryjev prijatelj i mnoge mlade djevojke lude su za njim, no on voli starije komade. Ne čudi me to kad vidim Cameron Diaz, Evu Longoriju ili Sofiju Vergaru, koje izgledaju fantastično. Justin i ja smo se šalili da moramo naše mame, koje su još uvijek vrlo privlačne, skriti od Harryja', smije se Selena Gomez (19). Inače, i Justinova i Selenina mama bile su tinejdžerice kad su ih rodile.

Harry Styles je neko vrijeme zabavljao britansku javnost svojom vezom s Caroline Flack (32), seksi TV prezentericom, no nije dugo potrajala.

Caroline je čak primila prijetnje ljutitih Harryjevih obožavateljica preko Twittera.

Iako imaju samo jedan album, One Direction su među najpopularnijim britanskim bendovima i u SAD-u, baš kako je prognozirao njihov mentor, šef 'X Factora' Simon Cowell.

Inače, njihov album prvijenac 'Up All Night' je broj jedan u čak 12 zemalja (između ostalih u Hrvatskoj). U pola godine prodali su više od 4,2 milijuna albuma diljem svijeta, a singl 'What Makes You Beautiful' nagrađen je na Brit Awardsima.