UGODNO I TOPLO

Harry i Meghan pokazali kako su uredili svoje kuće: Luksuzno uređeni interijeri nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

09.12.2022 u 09:54

Bionic
Reading

Raskošni domovi koje Harry i Meghan dijele otkako su se upoznali 2016. godine dobivaju glavnu ulogu u prvim epizodama njihova dokumentarnog serijala objavljenog ovog četvrtka na Netflixu

Dokumentarni serijal uključuje prikaze njihova trenutnog doma - idilične kalifornijske vile Montecito vrijedne 14 milijuna dolara, a zatim i Frogmore Cottage, imanje s pet spavaćih soba koje je postalo njihov prvi bračni dom.

Harry i Meghan nisu živjeli u Frogmoreu, na nekadašnjem imanju Windsor pokojne kraljice, od 2020. godine kada su sreću odlučili potražiti ‘preko bare’. Njihov britanski dom povijesnog značaja, međutim, često se pojavljuje u uvodnim epizodama njihova dokumentarna serijala, čije nove epizode na Netflix stižu idućeg tjedna.

Prošlog tjedna, foršpan za dokumentarac od šest dijelova ponudio je pogled u glamuroznu kuhinju njihove nekadašnje rezidencije u Velikoj Britaniji, gdje je par proslavio prvi rođendan svoje kćeri Lilibet u lipnju ove godine dok su bili u posjetu u sklopu proslave platinastog jubileja Kraljice.

Prve tri epizode Netflixove serije ponudile su još više snimaka para u tamošnjoj modernoj kuhinji.

Frogmore Cottage: Prvi bračni dom Harryja i Meghan

Povijesni dom na imanju Windsor pokojne kraljice Elizabete trebao je biti dugoročna baza Meghan i Harryja. Imanje je, prema uputama para, u potpunosti renovirano za 2,4 milijuna funti 2019. godine - samo nekoliko mjeseci prije nego što su objavili da odstupaju s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji i sele se u SAD.

Njihovo vrijeme provedeno u ovoj povijesnoj rezidenciji prikazano je kroz brojne fotografije u dokumentarcu, s posebnim naglaskom na kuhinji, koja se može pohvaliti otokom s mramornom pločom, drvenim podovima u obliku riblje kosti i 'udobnim' rustikalnim zidovima od cigle.

  • +2
Isječci iz Netflixovog dokumentarca 'Harry & Meghan' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U prvim epiodama dokumentarca Meghan i Harry širom su otvorili vrata svoje vile u Montecitu vrijedne 14,65 milijuna dolara, koju dijele s dvoje djece - trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

Vojvotkinja od Sussexa (41) već je ispričala kako se interijer njihove kuće u južnoj Kaliforniji čini ‘slobodnom’ te kako je ‘umirujuć i ljekovit’.

Na snimkama iz prve tri epizode Harry i Meghan svoju priču otkrivaju iz udobnosti svoje sofe, s dekorom u neutralnim bojama. Iako nije jasno jesu li scene intervjua snimljene u domu para ili u glamuroznoj rezervnoj kući, interijeri su očito osmišljeni kako bi prenijeli pravo raspoloženje. 

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ne trebamo biti previše iznenađeni paletom boja - nježno sive/smeđe boje i boje slonovače naizgled su ono u čemu Sussexi uživaju i zasigurno stvaraju spokojan osjećaj. Znamo da vole pse pa se ne bismo trebali iznenaditi kad vidimo nekoliko njih kako sretno spavaju na krem kauču. Sviđaju mi se prostirke od ovčje kože na sofi, pretpostavljam da su za pse da se po njima igraju ili možda za Harryja i Meghan kako bi dnevni boravak bio ugodniji’, riječi su britanskog dizajnera interijera, Benjija Lewisa.