poput djevojčice

Hana Huljić pohvalila se vitkom linijom i pokazala da nosi traperice koje obožavaju mame

12.05.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Hana Huljić je, nakon duge pauze na društvenim mrežama, objavila prvu fotografiju i pažnju privukla odličnim izgledom

Nakon što je u srpnju prošle godine rodila kćerkicu Albu, Hana Huljić posvetila se samo njoj te smo je vrlo rijetko viđali, a također nije bila aktivna ni na društvenim mrežama. No, malena Alba približava se prvom rođendanu, a lijepa Splićanka polako se vraća na posao.

Hanin tata, Tonči Huljić s Doris Dragović obradio je pjesmu 'Marija Magdalena', koja je prije 24 godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a u novoj verziji jedan od back vokala pjeva upravo Hana.

Supruga Petra Graše iznenadila je sve objavivši i fotografiju na Instagramu, prvu nakon gotovo pola godine. Na fotografiji koja je pravi prikaz uživanja u proljeću, 32-godišnja Hana izgleda poput djevojčice. Odjevena u popularne 'mama traperice', visoke tenisice te kratki top na prugice pozira u polju crvenih makova, smiješeći se i radosno šireći ruke. Pozitivni komentari i pohvale njezinih prijatelja i pratitelja, očekivano, nisu izostali, a svi se slažu u jednom – Hana izgleda sjajno, a na vitkoj liniji bi joj mnogi pozavidjeli.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Inače, termin 'mom jeans' žargonski je izraz za modele traperica visokog struka koje su veliku popularnost doživjele 80-ih i početkom 90-ih godina. Ovaj poseban model traperica odlikuje se visokim strukom i mrkva krojem nogavica. Malo šire na bedrima, nogavice takozvanih maminih traperica tradicionalno se sužavaju prema gležnjevima. A predstavljaju savršen izbor za 'dane u pokretu', kakve inače provode mame malene djece, baš poput Hane.