VOLE SLIČNE STVARI

Hana Huljić Grašo još je jednom zavirila u mamin ormar: Za izlazak iz rodilišta odabrala je udobnu cvjetnu haljinu, ali i iste sandale kao i Vjekoslava

22.07.2022 u 12:25

Bionic
Reading

Pjevačica i supruga Petra Graše, Hana Huljić Grašo jučer je izašla iz splitskog rodilišta s njihovim prvim djetetom, kćerkicom Albom, a za svoj izlazak odabrala je ono u čemu se osjeća najugodnije - široku cvjetnu haljinu uz koju je isfurala i ravne sandale, popularne gladijatorice u zlatnoj boji

Svaki izlazak Hane Huljić Grašo pomno se prati, stoga ne treba čuditi da su svi jedva dočekali i njezin jučerašnji izlazak iz splitskog rodilišta, gdje je na svijet donijela svoje prvo dijete - djevojčicu kojoj su ona i suprug Petar Grašo dali ime Alba.

Svjesna da će je, iako njezin izlazak nije službeno najavljen, po izlasku iz bolnice dočekati i fotografi, Hana je pomno odabrala modnu kombinaciju u kojoj će se osjećati prvenstveno ugodno, a koja potom i prati modne trendove.

Njezin odabir bila je cvjetna haljina midi dužine sa širim naramenicama zavezanim u čvor i detaljem volana na dekolteu, koja je savršen odabir upravo za posttrudničko razdoblje, budući da prikriva sve što prikriti treba. Riječ je o haljini njezinih omiljenih dizajnera, Jurice i Marije Pirić koji se kriju iza imena Arileo, a u čijoj se vjenčanici i udala.

NAPOKON MOGU KUĆI

[FOTO] Nakon četiri dana Hana Huljić Grašo s kćerkicom Albom napustila bolnicu

Pogledaj galeriju

Svoju plavu kovrčavu kosu podigla je ovlaš u pundžu i uz to stavila minimalni make up. Kombinaciju je završila ravnim sandalama, popularnim gladijatoricama u zlatnoj boji, a ono što je odmah svima zapelo za oko je da je u istom modelu u bolnicu po kćer i prvu unučicu stigla i ponosna baka Vjekoslava Huljić, koja je svoje iskombinirala sa zelenom haljinom.

Inače, Hana je i ranije govorila kako s mamom rado odlazi u shopping, kao i da joj je Vjekoslava rekla da se za svoje godine odijeva preozbiljno. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju svojedobno je otkrila i razmjenjuju li njih dvije odjeću:

'Ja češće ulazim u njezin ormar. Baš u ovom novom spotu imam mamin stari modri sako, a na jednom nastupu u Kini nosila sam njezin crni kombinezon star 30-ak godina. Obje žalimo što nemamo isti broj cipela.'