NEŠTO POSEBNO

Haljine naših dizajnera po super cijenama

23.12.2013 u 15:38

  • +15

Dizajnerski komadi odjeće za blagdane

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ususret blagdanima čekaju nas poslovni domjenci i intenzivnija druženja u krugu prijatelja, a to su prigode u kojima volimo zablistati. Pogledajte što predlažu domaći modni dizajneri

Zavirili smo u ponudu elegantnih, a ujedno pomalo otkačenih i hrabrih haljina koje nude naši dizajneri Ana Maria Ricov, Alduk i Aleksandar Žarevac, koji su nam ujedno objasnili i kakvi su trendovi ove blagdajnske sezone.

Dizajnerica Ana Maria Ricov kaže da su 'jednostavnost i decentnost u odabiru blagdanske odjeće samo plus uz dobro raspoloženje, osmijeh i neopterećenost'. Dodala je i da su 'ne-boje, odnosno tonovi sive i crna, nepogrešiv odabir i pristaju apsolutno svima, bez obzira na boju kose i ten.

'Doček Nove godine je idealna prilika za odjenuti nešto otkačenije i smjelije no u svakodnevnim situacijama. Da biste se istaknuli u masi, naravno, na pozitivan i 'modni' način, predlažem da se odlučite za haljinu u boji koja će savršeno stajati vašoj figuri i koja se uklapa u vaš osobni stil. Moj prijedlog su ženstveni modeli s nabranim donjim dijelom koji svaku ženu čini još ženstvenijom, a sigurno će biti i plus ukoliko je u crnoj, crvenoj ili pak modernoj petrolej boji', rekao je naš popularni dizajner Alduk

Aleksandar Žarevac pak za blagdane predlaže haljine u crvenim i zlatnim bojama za najluđu noć u godini te topla i udobna vunena pletiva za obiteljska druženja. 'Uz svoje modele iz najnovije kolekcije preporučujem zlatne cipele koje su idealne za bilo koji party', naglasio je Žarevac.