PROLJETNA INSPIRACIJA

Trendseterice se u narednim mjesecima neće skidati iz ovih pet stajlinga

13.03.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Vrijeme je da pospremite debele kapute i veste u ormar i izvadite proljetnu garderobu koja strpljivo čeka da je prošetate gradskim ulicama. Jedini problem je što vam nedostaje inspiracije za svakodnevne stajlinge? S jednim od ovih pet trendi outfita nećete pogriješiti

Proljeće je iza ugla, a to znači samo jedno - vrijeme je da iz ormara izvučemo svu onu proljetnu odjeću i obuću koje smo se zaželjeli proteklih mjeseci. Temperature su čas niske, čas visoke, pa vam predlažemo da se oboružate komadima za prijelazno razdoblje poput balonera, tanjih jakni, gležnjača i laganih vesti i ne zaboravite na slojevito odijevanje koje će vas spasiti ukoliko temperature tijekom dana naglo skoče.

Dok smo razmišljali što odjenuti za posao, odgovor smo odlučili potražiti u bespućima interneta. Trendseterice i modne blogerice religiozno prate zbivanja na modnoj sceni i redovito svoje odjevne kombinacije 'kače' na društvene mreže, pa je Instagram idealno mjesto za inspiraju.

Čim smo otvorili Instagram na pamet su nam pali svi ovosezonski trendovi, koje smo potom objedinili sa stajlinzima koje smo pronašli na Instagram profilima vodećih modnih influencerica te smo odabrali pet stajlinga koja savršeno opisuju modu u narednim mjesecima.

Pet trendi stajlinga koji će obilježiti proljeće 2020.

1. Tajice + kardigan u pastelnoj boji + kitten pete

Iskopirajte stajling

2. Neutralni tonovi + kožni kaput

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Casual chic 🍊

Objavu dijeli Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Iskopirajte stajling

3. Ljetna haljina + sako + blucher cipele

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Buongiorno (sorry, had to).

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Iskopirajte stajling

4. Flanel jakna + plisirana suknja + oxford cipele + čarape

Iskopirajte stajling

5. Bluza s predimenzioniram ovratnikom + vesta + kožne hlače

Iskopirajte stajling