SVI JE ŽELE

Haljina za kojom je poludio internet: Za ovim se romantičnim modelom otimaju sve modne ovisnice

17.02.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Ako još uvijek niste čuli za brend Hill House i njihove romantične haljine, sada je vrijeme da to ispravimo. Popularni njujorški brend trenutno uživa svojih pet minuta slave, a sve zahvaljujući svojim 'Nap' haljinama za kojima luduju trendseterice

Modni znalci zasigurno su već čuli za Hill House, mladi modni brend koji je 2016. godine lansirala Nell Diamond. Talentirana dizajnerica odrastala je u Londonu, Tokiju i New Yorku, a na ideju o pokretanju brenda došla je u vrijeme dok je uređivala svoj prvi stan. Prvotno je pokrenut kao brend posvećen uređenju interijera, što objašnjava zašto ćete na stranici brenda pronaći posteljinu i kupaonske ručnike, no ubrzo se krenulo u realizaciju odjeće za žene, muškarce i djecu.

Iako će se na web shopu pronaći za svakog ponešto, najviše pažnje privlače Hill House haljine koje su doslovno preplavile Instagram. Najpopularniji model zasigurno je romantična i ženstvena haljina 'Nap'. Koliko je ovaj model haljine popularan govori i podatak da je prošle godine u svega 30 minuta prodano haljina 'Nap' u vrijednosti milijun dolara.

Podijelite li taj iznos sa 125 dolara koliko iznosi cijena jedne haljine, doći ćete do podatka da je brendu u pola sata pošlo od ruke prodati nevjerojatnih 8.000 haljina, odnosno 267 haljina po minuti. Zvuči nevjerojatno!

Nije ni čudo da žene diljem svijeta navijaju alarm svaki put kad brend najavi obnovu zaliha. U ponudi je dostupno nekoliko romantičnih modela 'Nap' haljina koje su odnedavno ponovno stigle na police, no ako želite ugrabiti jednu od njih morat ćete biti jako brzi.

Najpoželjniji model je Ellie Nap haljina iz The English Garden kolekcije koja pršti razigranim printevima i bojama. Ovoj haljini s rukavima s detaljem volana nije odoljela ni britanska princeza Eugenie koja je za izlazak iz rodilišta odabrala model kariranog uzorka.

Jednako voljena među trendsetericama je i Nesli Nap haljina sličnog kroja, s nešto dramatičnijim rukavima, a radije preferirate mini modele haljina naš prijedlog je haljina Athena Nap haljina.

Ukoliko volite romantične haljine, Hill House je brend za vas. Sve do jednu krase romantični volani, pastelne boje i ženstveni printevi koji svakom stajlingu daju poseban štih. Osim relativno pristupačne cijene, plus je i to što Hill House haljine dolaze u veličinama od XS do 2XL, pa će svoju omiljenu Nap haljinicu moći upecati i plus size dame.