MODNI ULOV

Ova šik haljina košta svega 150 kuna, a ima sve što ste ikad htjeli od jedne haljine

15.02.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Prilikom potrage za idealnom haljinom mnoge žene prođu pravu torturu. Najvažnije od svega je da znate koji model haljine najbolje pristaje vašoj figuri i zadatak će automatski biti puno lakši. No, postoji nekoliko modela koji pristaju svakoj figuri. Osim vječnih haljina na preklop i košulja-haljina, svaka žena bi u svom ormaru trebala imati i savršenu crnu haljinu koja će se stilski lako transformirati ovisno o prigodi, a jednu takvu pronašli smo na policama H&M-a

Ako nas je pandemija koronavirusa nečemu naučila je to da cijenimo male stvari i ne trošimo novac na brdo odjeće. Umjesto da svaki tjedan mahnito kupujemo odjeću koju možda nikad nećemo odjenuti, modni vizonari diljem svijeta poručuju nam da se koncentriramo na udobne, bezvremenske komade odjeće koje ćemo moći nositi dugi niz godina i u svim prilikama.

Upravo takav praktičan komad koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru je i pletena haljina. Pletene haljine raznih krojeva bile su omiljeni odabir trendseterica u jesenskim i zimskim mjesecima iz više razloga. Osim što su vrlo udobne, posebno modeli od vune i kašmira, pletene haljine griju poput pećnice u hladnim danima. Plus je i to što se lako kombiniraju. Dovoljno je samo navući haljinu i kožnu jaknu i uskočiti u gležnjače, tenisice ili trendi louferice - i spremni ste za polazak!

Dominacija pletenih haljina nastavit će se i u proljetnim mjesecima, a mi smo pronašli idealnu haljinu za sve prigode koja vas baš nikad neće iznevjeriti. Crna pletena haljina bodycon kroja s potpisom H&M-a ne prestaje privlačiti pažnju trendseterica iz više razloga.

Osim što je riječ o haljini koju možete nositi za sve prigode - od ureda do vjenčanja, ova laskava haljina bodycon kroja naglašava obline i ima otvorena leđa što stajlingu daje uvijek poželjnu dozu seksepila. Ipak, najbolji dio je njena cijena. Na stranici H&M-a haljina se prodaje po cijeni od 20 eura (oko 150 kuna), a dostupna je u veličinama od XS do XXL

Svi oni koji nisu ljubitelji crne boje na policama švedskog diva pronaći će isti model i u bež boji.

  • +25
Haljine na sniženjima na Asosu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije