tako laskavo

Haljina s modne piste za Buckinghamsku palaču: Kraljica Rania ovim izborom nije mogla pogriješiti

05.05.2023 u 20:59

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: DANNY LAWSON / PA IMAGES / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Rania stigla je u Buckinghamsku palaču na kraljevski prijem uoči svečane krunidbe kralja Charlesa koja će se održati ovog vikenda. Stilski besprijekorna, prekrasna jordanska kraljica pokazala je zavidno modno znanje u chic haljini iz Schiaparellijeve kolekcije predstavljene za jesen/zimu 2023.

Pripadnica jordanske kraljevske obitelji koja je inače velika obožavateljica avangardnog dizajnera, za ovu prigodu je odabrala smeđu midi haljinu na kopčanje koju krasi jedinstvena siluetu u obliku korzeta i suknje koja seže do gležnja.

S dugim rukavima i zagasito čokoladno smeđe boje, kreacija se savršeno uklopila čedni i nenametljivi stil jordanske kraljice, zaokružen prepoznatljivim štihom elegancije. Stajling je upotpunila zlatnim detaljima – Dior zlatnom Miss torbicom za nošenje na ramenu te zlatnim salonkama s potpisom Gianvita Rossija, brenda za kojim nerijetko poseže, a kosu djelomično raspustila.

Tek je nedavno otkriveno da će kraljica Rania i njezin suprug kralj Abdullah II prisustvovati kraljevsko krunidbi ovog vikenda, zajedno sa španjolskom kraljicom Letizijom i kraljem Felipeom, te prijestolonasljednicom Mary i prijestolonasljednikom Frederikom od Danske.

Iako se predviđalo da će prijem organiziran petak navečer biti formalniji događaj, kraljevski uzvanici stigli su u dotjeranim, ali ne pretjerano glamuroznim stajlinzima, birajući haljine tipičnije za dnevna događanja umjesto tijara i raskošnih haljina koje su neki očekivali.

  • +21
Svečana večera u Buckinghamskoj palači uoči krunidbe Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA