može li bolje?

Ovaj model haljine baš nikad ne izlazi iz mode, a kraljica Rania ima savršen primjerak

04.05.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Među kraljicama i princezama koje modu imaju u malom prstu posebnu pažnju uvijek privuče jordanska kraljica Rania. Ovog puta servirala je sjajan stajling koji je uključivao vječnu košulja-haljinu i hrabar spoj boja – doista stajling vrijedan kopiranja

Kraljica Rania otvorila je zgradu Wijdan Art Space u parku jordanske Nacionalne galerije likovnih umjetnosti u Jabal Al Weibdehu. Ceremoniji otvaranja prisustvovala je i princeza Wijdan kao i ostali članovi jordanske kraljevske obitelji.

Za tu prigodu kraljica Rania pokazala je još jednom stil vrijedan divljenja. Osnovu odličnog dnevnog stajlinga koji je savršeno spojio chic i eleganciju činio je bezvremenski modni komad koji baš nikada ne izlazi iz mode – košulja haljina. Rania je posegnula za maslinasto zelenom haljinom ukrašenom faldama i volanima.

  • +2
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: APAIMAGES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Laskava i ženstvena, a opet tako lako nosiva midi haljina nosi potpis brenda Brandon Maxwell, a uz nju su se savršeno uklopile Jennifer Chamandi zelene salonke od brušene kože. Čisti klasik koji svakom stajlingu daje dozu elegancije.

Kraljica je stajlig začinila Oliver Peoples sunčanim naočalama, a vitak stas naglasila tankim remenom zmijskog uzorka. Poseban detalj predstavljala je Loeweova Flamenco torbica limeta žute nijanse – modni dodatak koji unosi dašak proljeća u svaku kombinaciju.

  • +2
Kraljica Rania u Japanu Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia