BIVŠA PRVA DAMA

Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje Melanije Trump nikoga ne ostavlja ravnodušnim

08.04.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike danas se rijetko pojavljuje u javnosti, stoga ne čudi količina pozornosti koju je ove subote osigurala kao pratnja suprugu na prikupljanju sredstava za njegovu novu predsjedničku kampanju

Sredinom ožujka, Melania Trump najavila je veliki povratak javnom životu dolaskom na glasačko mjesto na Floridi, odjevena u jedan od najzanimljivijih modela košulja- haljine.

Njezin istančan ukus za modu ponovno je došao do izražaja, kada se suprugu Donaldu Trumpu ove subote pridružila na prikupljanju sredstava za njegovu novu predsjedničku kampanju.

Na donatorsku večeru, održanu u domu milijardera Johna Paulsona u Palm Beachu, 53- godišnja Slovenka stigla je u efektnom kombinezonu ukrašenom psihodeličnim, cvjetnim printom u maniri 70-ih.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Dominantne lila boje u gornjem dijelu, duh ludih 70-ih istaknut je i krojem kombinezona u znaku širokih nogavica na kojima je, uz rukave i dugi pojas, istaknut efektni print.

Ova upečatljiva kreacija svoju premijeru imala je u ready-to-wear kolekciji modne kuće Valentino za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine, a danas je u potpunosti rasprodana u poznatim modnim trgovinama.

Cvjetni print istaknut na odjevnim komadima s razlogom je najomiljeniji u proljetnim mjesecima, a bivša prva dama Amerike ove sezone mu je posebno naklonjena.

Iako posljednjih mjeseci vodi miran obiteljski život, daleko od očiju javnosti slavna Slovenka, prema navodima bliskog izvora za američki Page Six, ove godine planira 'pojačati' svoje javne nastupe, kao podrška suprugu u kandidaturi za nove predsjedničke izbore.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia