trendi model

Ivanka Trump zablistala u sandalama koje ćemo uskoro viđati na svakom koraku

20.03.2024 u 23:30

Bionic
Reading

Sandale s tankim, zlatnim remečićima jednako su dobra opcija za plažu, koliko i za poslovni sastanak, što ih čini sjajnim investicijom

Ivanka Trump, kćer bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, na društvenim mrežama se pohvalila odličnim proljetnim stajlingom, sastavljenim od trendovskih komada.

Ivanka je poznata po favoriziranju komada koji će uspješno istaknuti njene obline, a jedan takav jest i zanosan top asimetričnih krajeva, obogaćen laskavim remenom oko struka.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ovaj neobičan modni komad vješto je uparila s jednim od trenutno najpoželjnijih suknji - plisiranim modelom s prorezom, u hit ružičastoj boji, duljine malo ispod koljena.

Sve je zaokružila bež torbicom te sandalama koje ćemo uskoro viđati na svakom koraku. Naime, Ivanka je očito dobro upućena u trendove jer su upravo modeli tankih remenčića bili pravi hit u kolekcijama dizajnera za sezonu proljeće-ljeto 2024.

Njen model ističe se s tek dva nakošena, tanka remenčića zlatnog sjaja, koji pružaju ženstven i senzualan izgled, posebno u ovoj nijansi koja ostaje iznimno tražena i ovog proljeća.

Prednost ovakvih sandala jest njihova iznimna svestranost i nosivost od jutra do mraka. Naime, jednako dobro izgledaju nošene na suknje ili hlače, a njihova minimalistička elegancija čini ih prigodnim za nošenje od plaže preko grada pa sve do ureda i poslovnih sastanaka.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia