stigli na polufinale

Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom u Dohi: Oftamologinja iznenadila modnom kombinacijom u navijačkom duhu

13.12.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog sabora s ministrom vanjskih poslova Republike Hrvatske Gordanom Grlićem Radmanom u Kataru je gdje će danas navijati za našu nogometnu reprezentaciju protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu. Gordan Jandroković poveo je sa sobom suprugu

'Hrvatska u srcima za Hrvatsku. Uz Dalića i igrače!', stoji u opisu fotografije Gordana Jandrokovića na njegovom Facebook profilu. Na njoj pozira u društvu Zlatka Dalića i supruge Sonje koja je pažnju privukla svojim modnim odabirom.

Oftalmologinja je za tu prigodu izabrala haljinu s grafičkim printom s nijansama žute, plave i crvene boje, a u navijačkom duhu, stajling je zaokružila crvenim komadom. Riječ je o jednostavnom sakou. Kombinaciji je dodatno podigla bež torbom.

Hrvatska u ❤️, ❤️ za Hrvatsku. Uz Dalića i igrače! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Objavljuje Gordan JandrokovićUtorak, 13. prosinca 2022.

Inače, supružnici Jandroković imaju troje djece, no njih nemamo često priliku vidjeti u javnosti. Obitelj izrazito čuva privatnost, no neke su stvari ipak poznate. Kći Klara je privukla pažnju medija tijekom zadnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a.

  • +12
Gordan Jandroković i Gordan Grlić Radman u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Podsjetimo, Vatrene su do sad u Dohi bodrili i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik vlade Andrej Plenković, predsjednik Republike Zoran Milanović te prva dama Sanja Musić Milanović, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina te bivši ministar financija Zdravko Marić.

  • +21
Hrvatski navijači okupljaju se ispred hotela Hilton uoči Argentine Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX