NAJVAŽNIJE ŽENE

Pobjedu na izborima Gordan Jandroković proslavio u društvu supruge i zgodne kćeri Klare

06.07.2020 u 17:16

Bionic
Reading

Bivši predsjednik Hrvatskog sabora imao je sinoć puno razloga za slavlje, a podršku su mu tijekom dana punog neizvjesnosti pružale supruga Sonja i zgodna kćer Klara

Veselo je jučer bilo u atriju Arheološkog muzeja, gdje su pobjednici parlamentarnih izbora imali stranački stožer.

Jedan od istaknutijih HDZ-ovaca, koji je predsjedavao Hrvatskim saborom u njegovom prošlom sazivu, osim sa stranačkim kolegama trenutke neizvjesnosti i veselja dijelio je i s članovima svoje obitelji.

Gordanu Jandrokoviću su podršku tijekom izbornog dana pružile dvije vrlo važne žene u njegovom životu. Sa suprugom Sonjom, samozatajnom oftamologinjom u KBC-u Rebro i doktoricom znanosti, Jandorkovića smo imali vrlo rijetko priliku vidjeti u javnom životu, a najčešće ih se moglo vidjeti prilikom odlaska na kazališne predstave.

Jandrokovićevu 25-godišnju kćer Klaru imamo još rijeđe priliku vidjeti pa je u atrij Arheološkog muzeja unijela pravo osvježenje.

Majka i kći za ovu su se prigodu modno uskladile, odjenuvši elegantne crne haljine, a pozirajući fotoreporerima nije im silazio osmijeh s lica.

Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom je u braku od 1994. godine, a osim Klare imaju još sinove Mihaela i Juricu.

Sonja, koja je kao dijete diplomata rođena u Pekingu, inače je sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, političkog oponenta njezinog supruga Gordana.

  • +114
Stožer HDZ-a Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic