ODVAŽNA IZDANJA

'Gole' haljine njezina su modna slabost: Dakota Johnson ponovno je bila magnet za poglede

13.02.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Kao što su činile brojne kolegice prije nje, modna izdanja na promo turneji Marvelovog filma 'Madame Web' zanosna Dakota Johnson prilagodila je ulozi junakinje koju utjelovljuje

Točno na Valentinovo u svjetska kina stiže novi Marvelov film, 'Madame Web', s 34- godišnjom Dakotom Johnson u glavnoj ulozi.

Filmska ekipa predvođena zvijezdom trilogije '50 nijansi sive' ovog je tjedna zablistala na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Glumica Sydney Sweeney parirala je Johnson u raskošnoj haljini Oscara de la Rente, dok je ona u sklopu promo turneje filma još jednom pokazala modnu odvažnost u 'goloj' haljini.

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Modeli haljina koji malo toga ostavljaju mašti proteklih sezona dominirali su modnim pistama, pa su danas nimalo rijetka pojava na crvenom tepihu.

Sa holivudskom stilisticom Kate Young, Johnson je posljednjih tjedana servirala nekoliko lookova s 'golom' haljinom u prvom planu.

  • +8
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: GADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najzapaženiji imala je u Brazilu, na Vogueovom karnevalskom balu u Rio de Janeiru, na kojemu se pojavila u zavodljivoj haljini (Annie's Ibiza), čije su sjajne aplikacije imitirale izgled paukove mreže.

Nju je na crvenom tepihu u Los Angelesu pokušala nadmašiti lančanom haljinom, sa mnoštvom sjajnih cirkona i podstavom nijanse nude u formi bodija. Njezinim nošenjem brojne je podsjetila na izdanje kolegice Zoe Kravitz u 'goloj' haljini francuskog Saint Laurenta na balu Met Gala 2021. godine.

Sa značajnim dekolteom i izrezom na leđima ovu izazovnu kreaciju na Johnson, i samo za nju, kreirao je talijanski Gucci na čelu s dizajnerom Sabato de Sarnom.

Poput glumačkog kolege Jareda Leta, Johnson i dalje nastupa u ulozi zaštitnog lica Gucciju, usprkos odlasku dizajnera Alessandra Michelea sa funkcije kreativnog direktora, za čije je vladavine postala njegovom ambasadoricom.