ZVIJEZDA ZABAVE

Odvažno izdanje Dakote Johnson: Svjetlucavom haljinom malo toga je ostavila mašti

30.01.2024 u 16:57

  • +2

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon uspješno odrađenog gostovanja u showu 'Saturday Night Live', slavna Dakota Johnson pažnju je privukla glamuroznim stajlingom na ulicama New Yorka

Zvijezda trilogije '50 nijansi' postala je novom zvijezdom showa 'Saturday Night Live'. Publiku pred malim ekranima zabavljala je odjevena u komade poput crnog kombinezona Toma Forda, a ovu 'neboju' istaknula je i party izdanjem nakon emitiranja showa.

Za sva izdanja Dakote Johnson te subote pobrinula se poznata holivudska stilistica Kate Young, čiju listu slavnih klijentica, između ostalih, čine dame poput Julianne Moore, Michelle Williams i Scarlett Johansson.

Napuštajući zabavu organiziranu u njezinu čast, Johnson je malo koga ostavila ravnodušnim u prozirnoj haljini sa svjetlucavim nitima.

Kako se doznaje, riječ je o vintage kreaciji brenda Alaia, koja je svoju premijeru na modnoj pisti imala 1996. godine, u sklopu kolekcije za sezonu proljeće/ljeto.

Njezin glamurozan dojam dodatno je istaknut kratkom jaknom presvučenom perjem s potpisom francuskog Saint Laurenta, kao i torbicom dizajnera Jimmyja Chooa.

Na zabavi nakon uspješno odrađenog gostovanja u showu 'Saturday Night Live' Dakoti su se pridružili poznati članovi obitelji poput majke, glumice Melanie Griffith i njezina bivšeg očuha, meksičkog glumca Antonija Banderasa.