ŽENA SA STILOM

Godine joj ne mogu ništa: Izgleda senzacionalno i u 60.

12.05.2017 u 12:53

Bionic
Reading

Glumicu Michelle Pfeiffer već duže vrijeme nismo imali priliku viđati ispred svjetla reflektora, no na sinoćnoj premijeri svog novog filma u New Yorku glumica se na crveni tepih vratila u punom stilu, zablistavši u crnom kostimu u kojem je izgledala senzacionalno

Glumica Michelle Pfeiffer zablistala je na premijeri svog novog filma 'The Wizard Of Lies' u kojem glumi rame uz rame s glumačkim kolegom Robertom De Nirom. Na crveni tepih u njujorškom Muzeju suvremene umjetnosti glumica je došla u pratnji supruga Davida E. Kelleyja koji je svojoj životnoj odabranici došao pružiti podršku.

Za premijerno predstavljanje novog kino spektakla, 59-godišnja glumica odjenula je elegantan crni kostim. Sako s dvostrukim kopčanjem u kombinaciji s trapez hlačama brenda Monse Maison, plavokosoj ljepotici pristajao je kao saliven.

Iako je gotovo kročila u šezdesetu, glumica triput nominirana za Oscara i dalje izgleda poput djevojčice, a na vitkoj figuri pozavidjele bi joj i puno mlađe kolegice. Stajling koji je Pfeiffer odabrala za crveni tepih, pravi je primjer dobrog ukusa.

Michelle Pfeiffer na premijeri filma 'The Wizard Of Lies'
Michelle Pfeiffer na premijeri filma 'The Wizard Of Lies' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dekoltirani sako ravnog kroja pokriva i otkriva taman koliko je potrebno, a osim što je primjeren njezinim godinama, istovremeno odiše elegancijom i seksepilom koji rijetko koja holivudska ljepotica umije spojiti. Čini se da Pfeiffer nije pokleknula sve većem trendu golotinje na crvenom tepihu, koju nažalost prakticiraju njezine glumačke kolegice.

Glumica je outfit upotpunila crnom pismo torbicom sa srebrnim obrubom te crnim sandalama s platformom, dok je od nakita nosila decentne viseće naušnice i narukvicu.

  • +4
Michelle Pfeiffer na premijeri filma 'The Wizard Of Lies' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin suprug i producent David E. Kelley odlučio se za tamnoplavo odijelo koje je iskombinirao s bijelom košuljom te crnim cipelama i kravatom. Holivudski duo mogao bi parirati i mlađim zvjezdanim parovima poput Johna Legenda i Chrissy Teigen ili pak Ryanu Reynoldsu i Blake Lively.