DUGA STANKA

Michelle Pfeiffer otkrila zašto je nestala iz Hollywooda

29.03.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Iza sebe ima tri nominacije za Oscar, a nakon filma 'Obitelj' iz 2013. Michelle Pfeiffer uzela je odmor i nestala iz Hollywooda. Glumica koju smo gledali u filmovima kao što su 'Opasne veze' ili 'Povratak Batmana' u američkom časopisu Interview otvoreno je progovorila o četverogodišnjoj stanci

'Nikad nisam izgubila strast prema glumi, osjećam se zaista kao kod kuće kad sam na filmskom setu', rekla je u svom novom intervjuu Michelle Pfeiffer, koja se nakon četiri godine odlučila vratiti svojoj velikoj ljubavi - glumi. 

Zato ćemo je uskoro moći gledati u novoj drami redatelja Darrena Aronofskog u kojoj će se između ostalog pojaviti i njegova djevojka Jennifer Lawrence. Osim toga Michelle je prihvatila i angažman u ovogodišnjoj seriji 'Ubojstvo u Orient Expressu' i filmu 'The Wizard of Lies' u kojem igra Ruth Madoff, suprugu Bernija Madoffa. 

Iako je zbog obiteljskih obveza i brige oko svoje dvoje sada već odrasle djece, 23-godišnje Claudije i godinu dana mlađeg Johna, koje ima u braku s piscem Davidom E. Kelleyjem, odlučila staviti karijeru na čekanje, izgleda kako legendarnoj glumici koja je u Hollywoodu prisutna gotovo tri desetljeća poslovne ponude pristiže sa svih strana.

'Vrlo sam uravnotežena osoba kad radim, ali uvijek sam bila oprezna oko angažmana koje uzimam i toga koliko će utjecati na raspored moje djece. Tako sam postala vrlo izbirljiva i onda, ne znam, vrijeme je jednostavno prolazilo... A sada, znate, kad je učenik spreman, učitelj se povlači', opisuje situaciju oko prekida karijere i priznaje kako se sada ponovno poželjela glume. 

Pfeiffer je otkrila i kako nije bila baš najbolja u engleskom jeziku pa je upisala tečajeve glume u kazalištu i s vremenom ga popravila. Nakon što je diplomirala, započinju filmski angažmani, a prvi joj je bio u seriji 'Delta House' davne 1979. Samo četiri godine nakon toga, pojavila se na setu s legendarnim Alom Pacinom glumeći Elviru Hancock u kultnom filmu 'Lice s ožiljkom', a pamtimo je i po ulogama u poznatim filmskim hitovima 'Opasne veze', 'Povratak Batmana' i 'Doba nevinosti'.