SLAVNI PAR

Modno su se uskladili kao da poziraju za naslovnicu

18.11.2016 u 04:27

  • +3

Chrissy Teigen i John Legend

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen često nosi izazovne outfite i uživa golicati maštu obožavatelja, ne mari za zle jezike koji je prozivaju na društvenim mrežama, a kada se modno uskladi sa suprugom, kao da je još ljepša

Chrissy Teigen u braku je sa slavnim pjevačem Johnom Legendom te su nakon višegodišnjih zdravstvenih problema postali roditelji djevojčice Lune pa u javnosti ne skidaju osmijeh s lica.

Ovaj zgodni par često izlazi zajedno i tada pazi da je modno usklađen. Nedavni izlazak u New Yorku izazvao je svakojake reakcije. Naviknuti smo da egzotična Chrissy bira skupocjene krpice pa je pravo iznenađenje ovaj put bio stajling njezina supruga.

Chrissy je istaknula vitku liniju Balmainovim trendi hlačama visoka struka ukrašenim zlatnim gumbima i uparila ih s čupavom vestom, a John je plijenio pažnju u skupocjenom kaputu od posebnog krzna.

Sjajne crne cipele, hlače i košulju John Legend upotpunio je krznenim kaputom čiju je cijenu možda i bolje ne znati. Naime, taj je kaput napravljen od vrlo skupog krzna mladih janjaca iz ruske pokrajine Astrahan i obično se radi o crnoj, sivoj ili smeđoj koži i runu.

Nije sigurno je li i zgodna Chrissy imala džemper od istog materijala, ali je vrlo sličan pa je očito da su uložili truda u stajling.