OPRALA MUŽA

Blake Lively pošteno zatrolala Ryana Reynoldsa

30.04.2017 u 15:06

Bionic
Reading

Ryan Reynolds trenutno uživa u dodatnoj slavi koju je stekao svojim odličnim utjelovljenjem Marvelova antiheroja Deadpoola, no to njegovu ženu Blake Lively nije spriječilo u tome da ga temeljito zatrola na Instagramu

Blake Lively i njen muž Ryan Reynolds najbolji su prijatelji s Chrissy Teigen i Johnom Legendom. Dva holivudska para često zajedno izlaze, a Chrissy je poznata po tome što na društvenim mrežama zeza svog muža. Čini se da je tom navikom zarazila i Blake Lively.

Tijekom svečanosti za ovogodišnji Time 100 – događaj koji slavi 100 najutjecajnijih ljudi ove godine – a i Ryan Reynolds i John Legend bili su na toj listi, Blake Lively komentirala je fotografiju na svom Instagramu.

'Čestitke najutjecajnijoj osobi mog života. Najboljem čovjeku kojeg znam... Zaslužuješ ovu počast... Kad bi se barem moj muž maknuo i prestao te zaklanjati. Žao mi je, John Legend', Blake Lively popratila je fotografiju duhovitim komentarom.

Ukratko, prava ljubav znači da vam se partner neće naljutiti čak i kad ga javno zatrolate. Kao što se Ryan Reynolds nije nimalo naljutio na Blake Lively.

Not happy at all... ☺️

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on