DODJELA U LONDONU

Glamurozna Vanja Modrić pucala od ponosa, no Lukin outfit ipak je ukrao svu pozornost

24.09.2018 u 22:04

Bionic
Reading

Vanja, supruga Luke Modrića, bila je uz svog supruga na dodjeli nagrada za najboljeg nogometaša svijeta, The Best FIFA Football Awards, održanoj u Londonu

Među suprugama i djevojkama najpoznatijih nogometaša jedna od najzapaženijih na dodjeli koju su u Royal Festival Hallu vodili glumac Idris Elba te TV voditeljica i novinarka Anne-Laure Bonnet svakako je bila i Vanja Modrić.

Lijepa Zagrepčanka, koja s Lukom ima troje djece: Ivana, Emu i Sofiju, nije krila svoj ponos zbog vrijedne nagrade koju je dobio njezin suprug, a koji je na ceremoniji u Londonu proglašen najboljim nogometašem svijeta.

  • +20
Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Obitelj Modrić za ceremoniju dodjele nagrada odlučila se za odjeću talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabanna.

  • +63
Revija brenda Dolce & Gabbana Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vanja je za ovu prigodu odabrala maksi haljinu u crnoj boji ukrašenu volanima, a kosu je nosila mladenački raspuštenu.

Njezin suprug, koji je primio veliko priznanje u Londonu, modno se odvažio u neobičnom odijelu od brokata ukrašenim velikim brošem te s potpisom brenda Dolce&Gabanna.

  • +20
Luka i Vanja Modrić na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Luka i Vanja upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u blizini Dinamovog stadiona, kad je Luki bilo 19, a njoj 24 godine. Prije nego što se par vjenčao ekonomistica je izjavila da je ona najveći kritičar Lukine igre.

U braku su od 2010. godine, a svoje obiteljsko gnijezdo su svili u Španjolskoj kad je prvi Hrvat u povijesti koji je osvojio Zlatnu loptu počeo igrati za nogometni klub Real Madrid.