SASVIM PRIRODNE

Supruge naših nogometaša odlučile pokazati svoju drugu stranu

03.08.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Odabranice naših proslavljenih sportaša imaju prepune Instagrame fotografija na kojima su maksimalno dotjerane. No sada su neke od njih zablistale u novom svjetlu - bez šminke

Izabel Kovačić jedna je od onih žena kojima šminka uopće ne treba. Supruga Matea Kovačića ne nosi šminku na ljetovanju, a njezin oduševljeni suprug je voli upravo s takvim lookom. Na svom se Instagramu pohvalio fotografijom, a u odnosu na njena uobičajena skockana izdanja, nema prevelike razlike. Obožavatelji su je zasuli komplimentima da je prirodna ljepotica bez premca.

Svoju 'drugu stranu' prije nekoliko dana pokazala je i supruga Domagoja Vide, Ivana. Bivša kraljica Hrvatske jedna je od najistaknutijih hrvatskih WAGS-ica, uvijek je besprijekorno sređena, ali je nikad nismo viđali bez make upa. Na Instagramu je odlučila objaviti selfie kojim je svojim pratiteljima pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

🇹🇷

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

Svjetski mediji su objavili fotografije s ljetovanja obitelji Modrić, na kojima je lijepa Vanja u posve prirodnom izdanju. Vrijeme je za odmor, a dotjerivanje i šminka očito ni u njezinom slučaju ne dolaze u obzir.

❤️💑 Hello everyone, this page will continue with a new admin ❤️

A post shared by Real Madrid Family (@realmadridfamily) on

Jedna od onih kojoj šminka nije potrebna je i Ljupka Gojić Mikić. Majka triju djevojčica, supruga, uspješna poslovna žena godinama je prepoznatljiva po tome da rijetko stavlja make up pa se upravo s njom povezuje pojam prirodne ljepote.

  • +45
Djevojke i supruge nogometaša - Rusija 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia i Instagram