MODNO ISKUPLJENJE

Glamurozna Brigitte Macron ostavila danske princeze u drugom planu

29.08.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Iako preferira haljine iznad koljena i uske modele hlača, prva dama Francuske Brigitte Macron u službenom posjetu Danskoj zablistala je u svečanoj toaleti na državničkoj večeri u palači Christiansborg

Francuski predsjednički par Macron trenutno se nalazi u dvodnevnom posjetu Danskoj te su ih u ulozi domaćina dočekali predstavnici danske kraljevske obitelji.

  • +2
Princeza Mary i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Političko-kraljevski susret nastavio se i u večernjim satima na državničkoj večeri koju je danska kraljica Margareta II organizirala u čast uvaženih gostiju iz Francuske.

Hodnicima palače Christiansborg u Kopenhagenu Brigitte se u društvu supruga i članova kraljevske obitelji prošetala u raskošnom modelu bijele haljine do poda.

Kao što se moglo očekivati od velike ljubiteljice modne kuće Louis Vuitton, za haljinu viđenu na Brigitte Macron i ovaj je put zaslužan luksuzni francuski brend.

Sa srebrnim detaljima u formi poruba, crnim detaljem na torzu i značajnijim prorezom koji je otkrivao štikle metalnog sjaja, haljina modne kuće Louis Vuitton pokazala se punim pogotkom, a cjelokupno izdanje Brigitte je istaknula srebrnom torbicom na preklop i šinjon punđom.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U svečanoj haljini prva dama Francuske posljednji je put viđena u službenom posjetu SAD-u, kada je odmjerila modne snage s atraktivnom Melanijom Trump.

Povodom svečane večere u Bijeloj kući, također se odlučila za bijelu haljinu s potpisom omiljenog Louis Vuittona koja, u odnosu na haljinu viđenu u Danskoj, stiže s upečatljivim zlatnim ukrasima.

  • +5
Melania Trump i Brigitte Macron u Bijeloj kući Izvor: Profimedia / Autor: N.N.