U NJU SE GLEDALO

Poput filmske dive: Brigitte Macron pored glamurozne Melanije Trump nije imala šanse

25.04.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Melania Trump i Brigitte Macron, prve dame koje oduševljavaju modni svijet svojim izdanjima, bile su u središtu zanimanja medija na svečanoj večeri upriličenoj u Washingtonu

Bivša manekenka rođena u Sevnici na svečanoj je večeri upriličenoj u povodu trodnevnog posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte Macron ponovno oduševila modnim odabirom.

  • +5
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa 47-godišnjakinja ostavila je uzvanike bez daha u glamuroznom izdanju kakvog se ne bi posramile ni holivudske dive na crvenom tepihu.

  • +5
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obje prve dame odlučile su se za provjerenu formulu pa su zablistale u kreacijama s francuskim potpisom: Melania u legendarnom Chanelu, a Brigitte u omiljenom joj Louis Vuittonu - bijeloj haljini ukrašenoj zlatnim detaljima.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Melania je ovoga puta kosu počešljala na stranu, a mnogi su primijetili i da je svoju prepoznatljivu svijetlosmeđu kosu osvježenu karamel pramenovima malo skratila.

Zgodna Slovenka nije ni ovoga puta eksperimentirala s make upom, držeći se svoje klasične formule: smokey eyes i nude ruž.

  • +19
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako bi večera na kojoj je bilo 123 uzvanika savršeno prošla, pobrinula se Melania te ju je suprug pohvalio pred svima.

U zdravici ju je opisao kao 'naprosto nevjerojatnu američku prvu damu' i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koja će se dugo pamtiti.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred nje bio ukrašen cvjetovima trešanja u crnim vazama.

U istom danu prve dame su prošetale i dva all white stajlinga. Melania je zablistala u bijelom sakou i suknji s potpisom Michaela Korsa, privlačeći poglede i elegantnim bijelim šeširom, a Brigitte Macron je bila pojam elegancije u bijelom kompletu ukrašenim crnim detaljima.

Ovako pomno dotjerane Melania Trump i Brigitte Macron su bez svojih supruga obišle Nacionalnu umjetničku galeriju i uživale u izložbi francuskog postimpresionista Paula Cézannea.