BRAZILSKA LJEPOTICA

Gisele Bündchen sasvim iskreno: 'Još uvijek sam djevojka od traperica i obične majice'

15.02.2024 u 13:29

Bionic
Reading

U intervjuu za talijanski Vogue, legendarna brazilska manekenka progovorila je o modnoj kampanji 'BeYourBOSS', čija je protagonistica, vlastitoj knjizi 'Nourish', ali i estetici 'uredske sirene' kakva je zavladala TikTokom

Kada je 2006. godine ostvarila ulogu u danas kultnom filmu 'Vrag nosi Pradu', brazilska ljepotica Gisele Bündchen nije mogla ni sanjati da će jednoga dana njezini stajlinzi iz filma postati glavnim uporištem takozvane estetike 'uredske sirene'.

'Stvarno? Kako smiješno! Smatram da uredska odjeća ne mora biti dosadna. Doista, slažem se s slavljenjem ženstvenosti i kroz uredsku odjeću. Naravno, moj život to ne dopušta, budući da je moj ured fotografski studio koji se stalno mijenja, ali volim ovaj trend', izjavila je u razgovoru za talijanski Vogue.

Iako se oprostila od modnih pisti, Gisele i danas podjednako krasi naslovnice glossy magazina i kampanja renomiranih brendova.

O posljednjoj u nizu, snimljenoj za njemački Boss, progovorila je za Vogue istaknuvši kako se u potpunosti slaže s njezinim motom.

'Smatram da moć leži u svakome od nas i da je odabir biti sam svoj šef važna poruka, posebno za žene. Sviđa mi se ideja da na neki način pridonesem njihovom nadahnuću da žive svoju istinu, sa stilom i samopouzdanjem', priznala je dodavši da joj je omiljeni komad iz nove kolekcije brenda neutalno odijelo.

'Klasične je siluete, fluidne i lagane strukture u kojoj sam se osjećala opušteno. Smatram ga savršenim za toplije mjesece', istaknula je naglasivši da je ipak još uvijek ona djevojka u trapericama i običnoj majici,

'Volim opušten i udoban stil. Budući da sam vrlo aktivna, volim odjeću koja mi omogućuje slobodno kretanje, osim kada radim, tada dajem sve od sebe da se dobro odjenem'.

  • +5
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Vivara/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U razgovoru s brazilskom manekenkom, Vogue je istaknuo koliko je njezin pristup zdravlju i dobrobiti promijenio cijelu modnu industriju.

'Wellness je postao središnja točka mog života nakon određenih zdravstvenih problema. Nisam namjeravala promijeniti način na koji ljudi iz svijeta mode razmišljaju o zdravlju, ali moj je entuzijazam za moja otkrića uzeo maha. Joga, meditacija i promjena prehrane učinili su da se osjećam mnogo bolje i to sam htjela podijeliti sa svima. Hrana je gorivo i svijest o tome što unosite u svoje tijelo povećava energiju.

Volim reći da zdrava prehrana može biti i ukusna. U svojo knjizi 'Nourish' govorim, na primjer, o svojoj strasti prema granoli, koju volim nositi sa sobom kada putujem ili kada idem na dječje utakmice. Ništa manje važno: hranite um, pokrenite tijelo, dovoljno se odmarajte. Ako moja iskustva mogu potaknuti znatiželju i zdravu promjenu kod drugih, mislim da je to sjajno', zaključila je.

  • +6
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia